Hitri kontakt

OZVVS Velenje
Kopališka cesta 3, 3320 Velenje
+386 (0)3 587 09 71
+386 (0)3 587 09 71
info@ozvvs-velenje.si

ZVVS

Zveza veteranov vojne za Slovenijo - ZVVS je domoljubna, samostojna, nestrankarska, nepridobitna in nevladna zveza Območnih združenj veteranov vojne za Slovenijo....
VSTOPI

Namenite del dohodnine kot donacijo Nič vas ne stane dobrodelnost!

Članice in člani Območnega združenja veteranov vojne za Slovenijo,  Kopališka cesta 3, 3320 Velenje, davčna številka: 99537435 tudi letos lahko svoje delovanje podpremo z donacijo do 0,5 odstotka od odmere dohodnine za leto 2017.

KOVANCI-300x136

Zadnji rok za donacijo je 31. 12. 2017.

Dohodnino, ki jo bomo donirali OZVVS Velenje bi sicer pustili v državnem proračunu. Donacija je za tistega, ki daruje, brezplačna. Z donacijo bomo omogočili, da bo naše združenje v bodoče lahko še bolje prispevalo k ohranjanju pristnih prijateljskih odnosov, delovanju združenja, počutja in bivanja v naši družbi. V skladu s 142. členom Zakona o dohodnini, ZDoh-2, lahko davčni zavezanec rezident zahteva, da se do 0,5% dohodnine, odmerjene po tem zakonu od dohodkov, ki se vštevajo v letno davčno osnovo, nameni za financiranje splošno-koristnih namenov, tudi našega združenja – OZVVS Velenje.

Kako podarite 0,5 % dohodnine

Potrebno se je odločiti, da bomo brezplačno donirali do 0,5 odstotka svojemu združenju OZVVS Velenje, ki ima davčno številko 99537435.

Izpolnite obrazec na spletni strani eDavki.
ali
Natisnite obrazec, ga izpolnite, nato odnesite ali pošljite na finančni urad.
ali
Poiščite do največ pet nevladnih organizacij, ki so vam pri srcu, na spletu. Na njihovih spletnih straneh boste zagotovo našli podatke ali pa poseben gradnik, ki vam omogoča izpolnitev podatkov. Natisnite obrazec, ga podpišite in pošljite na finančni urad.

Predlagam, da se v čim večjem številu odločimo in brezplačno doniramo 0,5 odstotka dohodnine svojemu združenju OZVVS Velenje in k tej odločitvi pritegnemo tudi svoje družinske člane, znance in prijatelje, ki se še niso odločili, komu bodo brezplačno donirali 0,5 odstotka dohodnine za leto 2017. 

Delno izpolnjen obrazec: Zahtevam del DOHODNINE za OZVVS Velenje.pdf

Zdenko Hriberšek,
predsednik OZVVS Velenje