Hitri kontakt

OZVVS Velenje
Kopališka cesta 3, 3320 Velenje
+386 (0)3 587 09 71
+386 (0)3 587 09 71
info@ozvvs-velenje.si

ZVVS

Zveza veteranov vojne za Slovenijo - ZVVS je domoljubna, samostojna, nestrankarska, nepridobitna in nevladna zveza Območnih združenj veteranov vojne za Slovenijo....
VSTOPI

Ponudba za člane OZVVS Velenje

Apartmaja v Termah Vivat

Zveza veteranov vojne za Slovenijo je lastnica dveh apartmajev v Termah Vivat v Moravskih toplicah. Apartmaja sta na voljo za vse člane Zveze veteranov in njihove družinske člane.
Najem apartmaja v Termah Vivat - Moravske Toplice, več...

Apartma Oljka ZVVS v Izoli, Simonov zaliv

Apartma Oljka se nahaja na lokaciji nad Simonovim zalivom in ima delni razgled na morje. Nahaja se v nadstropju in ima zagotovljeno in določeno parkirno mesto. Obveščamo Vas, da je apartma že na razpolago in ga lahko koristite  tudi za krajši čas / ponedeljek/četrtek ali četrtek / nedelja, lahko pa termina združite. Rezervacije se sprejemajo izključno za člane ZVVS (plačana članarina). Plačilo v celoti na dan prihoda. .
Nastanitev v Apartmaju Oljka ZVVS, več...

Posebna ponudba - modre športne počitnice v Termah Zreče

polpenzion, Vital večerjo z izbranimi jedmi iz lokalnega okolja (vsak torek in petek), neomejeno kopanje v termalnih bazenih, 1x vstop v Savna vas z vključenimi programi vrtinčenja zraka, pilingi in oblogami po programu, neomejen vstop v Savna vas za goste Hotela Atrij, 1x spust po adrenalinskem sankališču Zlodejevo na Rogli za otroke, uporabo kopalnega plašča za goste Hotela Vital, uporabo kopalnega plašča in kopalne brisače za goste Hotela Atrij, program aktivnosti za male in velike.
Bivanje v Termah Zreče, več...

Posebna ponudba - zelene športne počitnice na Rogli

polpenzion, kopanje v bazenu Hotela Planja, 1x v času bivanja vstop v savne Wellnessa Planja, neomejen vstop v savne gorskega Wellnessa Natura za goste hotela Natura, 1x v času bivanja spust po adrenalinskem sankališču Zlodejevo za otroke, pohorsko večerjo z izbranimi jedmi iz lokalnega okolja (vsak četrtek in nedeljo), termalna doživetja v bazenih Term Zreče 50 % ugodneje, program aktivnosti za male in velike.
Bivanje na Rogli, več...