Hitri kontakt

OZVVS Velenje
Kopališka cesta 3, 3320 Velenje
+386 (0)3 587 09 71
+386 (0)3 587 09 71
info@ozvvs-velenje.si

ZVVS

Zveza veteranov vojne za Slovenijo - ZVVS je domoljubna, samostojna, nestrankarska, nepridobitna in nevladna zveza Območnih združenj veteranov vojne za Slovenijo....
VSTOPI

Ponudba za člane OZVVS Velenje

Apartmaja v Termah Vivat

Zveza veteranov vojne za Slovenijo je lastnica dveh apartmajev v Termah Vivat v Moravskih toplicah. Apartmaja sta na voljo za vse člane Zveze veteranov in njihove družinske člane.
Najem apartmaja v Termah Vivat - Moravske Toplice, več...

Hotel Vila Ana

Ko želite biti sami gospodarji svojega časa, izberite oddih v Vili Ana*** v Rogaški Slatini. Vila Ana je idealna izbira oddiha za tiste, ki uživate v miru in ne marate hotelskega vrveža, ki želite za prazne želodčke skrbeti sami ter iščete poceni počitnice. Vila Ana nudi 13 sob z lastno kopalnico (dvo- in troposteljne, TV, radio, WC, tuš), dnevni prostor za druženje in kuhinjo v pritličju ter brezžični internet.
Nastanitev v Garni hotelu Vila Ana - Rogaška Slatina, več...

Hotel Delfin

Spoštovani člani, dovolite, da vam predstavimo ponudbo hotela Delfin*** iz Izole. Hotel  leži tik ob morju, 10 minut hoda do starega mestnega jedra Izole. V notranjih bazenih je morska voda segreta na 30 oziroma 33°C, na voljo je tudi zunanji bazen. Predvsem, pa je pri nas veselo tudi ob večerih, ko zapojemo in zaplešemo.
Nastanitev v hotelu Delfin - Izola, več...