Hitri kontakt

OZVVS Velenje
Kopališka cesta 3, 3320 Velenje
+386 (0)3 587 09 71
+386 (0)3 587 09 71
info@ozvvs-velenje.si

ZVVS

Zveza veteranov vojne za Slovenijo - ZVVS je domoljubna, samostojna, nestrankarska, nepridobitna in nevladna zveza Območnih združenj veteranov vojne za Slovenijo....
VSTOPI

Tekmovanje v lovu rib s plovcem za pokal OZVVS Velenje

Leto 2015

Uspešno organizirano in izvedeno 1. prvenstvo v lovu rib s plovcem za pokal OZVVS Velenje

Ob lepem in ribolovu namenjenem dnevu, smo v skladu z letnim planom OZVVS Velenje pripravili in izvedli 1. Ribiško tekmovanje za pokal OZVVS Velenje, skupaj z Ribiško družino Velenje. Predsednik organizacijskega odbora Kuri S. in sodniki, so tekmovalcem pojasnili pravila ribiškega tekmovanja, čas trajanja, razglasitev rezultatov ter podelitev priznanj in pokalov. 

Prisotne ribiče in druge goste je v imenu OZVVS Velenje pozdravil predsednik Hriberšek Z. in jim zaželel dober prijem ter veliko ribiške sreče. 

Tekmovanje je trajalo 3 ure v poštenem medsebojnem sodelovanju in po pravilih Ribiške zveze Slovenije. Ribiče, ki so lovili so nagradile ribe, saj so ribiči skupaj ujeli skoraj 44 kg rib, različnih vrst in velikosti. Najboljšemu je uspelo ujeti kar  8,37 kg rib. Pod budnim očesom sodnikov Ribiške družine Velenje, je bil ulov stehtan, rezultati zapisani, ribe pa vrnjene v Škalsko jezero brez poškodb. O zaključku tekmovanja in razglasitvi rezultatov so bile najboljšim ekipam in posameznikom razdeljeni pokali in medalje. Kljub neugodni izbiri termina tekmovanja so vsi ribiči po družabnem srečanju, ki je sledilo zatrdili, da bodo drugo leto zopet prišli.

2015-066

2015-003

2015-076

Čestitke najboljšim in zahvala Ribiški družini Velenje za korektno izvedbo tekmovanja! Osvojene medalje bodo krasile tekmovalce doma, osvojeni pokali pa vitrine OZVVS, od koder so tekmovalci bili.

Rezultat...
Fotogalerija ...