Hitri kontakt

OZVVS Velenje
Kopališka cesta 3, 3320 Velenje
+386 (0)3 587 09 71
+386 (0)3 587 09 71
info@ozvvs-velenje.si

ZVVS

Zveza veteranov vojne za Slovenijo - ZVVS je domoljubna, samostojna, nestrankarska, nepridobitna in nevladna zveza Območnih združenj veteranov vojne za Slovenijo....
VSTOPI

Novice in obvestila Tekoče novice in objave dogodkov - OZVVS Velenje

33. srečanje borcev, planincev in članov veteranskih organizacij

0 Komentarji
1198
10 avg 2019

Spoštovani,

v soboto, 31. avgusta 2019, bo na Graški gori – gori jurišev potekalo že 33. srečanje borcev, planincev in članov veteranskih organizacij!

Vsi domoljubi, prisrčno povabljeni!

Program, v okviru katerega bomo podelili tudi visoka priznanja.
Zveze združenj borcev za vrednote NOB Slovenije, se bo na prireditvenem prostoru na Graški gori pričel ob 11. uri.
Udeležence bo kot slavnostni govornik nagovoril dr. Matjaž Kmecl, častni občan Mestne občine Velenje in podpredsednik Zveze združenj borcev za vrednote NOB Slovenije.
Srečanje, ki ga posvečamo 74. obletnici zmage nad fašizmom ter 60-letnici mesta Velenje, bo tudi priložnost za brezplačni ogled spominske sobe in spominskega parka, posvečenih legendarni XIV. partizanski diviziji. Spominska soba bo na dan srečanja odprta od 9. do 15. ure.
Na dan srečanja pa bomo v Cirkovcah pod Graško goro ob 9. uri odkrili tudi spominsko tablo, s katero bomo označili lokacijo »Izakove bolnice«, prvega partizanskega sanitetnega objekta v Sloveniji. Vsi, ki bi želeli prisostvovati odkritju, ste vabljeni, da se pridružite pohodnikom, ki bodo na Graško goro krenili z Avtobusnega postajališča Velenje ob 7. uri. Avtobus bo pohodnike pobral tudi na postajališču »Tržnica« v Velenju ter v Škalah (pri odcepu proti Cirkovcam).

Naj na Graški gori tudi z vašo pomočjo ponovno zaplove Pesem XIV. divizije!

gora_jurisev2

0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: Predsednika veteranskih organizacij ZVVS in ZPVD Sever o stavkah, ki pretresajo Slovenijo Dan suverenosti - vabljeni na srečanje veteranskih organizacij 7. družabno in stanovsko srečanje praporščakov ZVVS NAVODILO za organizacijo pomoči v poplavah prizadetim vojnim veteranom, članom ZVVS in ostalim oškod Odpovedano vseslovensko veteransko srečanje Vabljeni na vseslovensko veteransko srečanje, VISTA Velenje Vseslovensko srečanje veteranov vojne za Slovenijo 91 35. srečanje borcev, planincev in veteranskih društev ter združenj, Graška Gora 2022 Vabljeni na vseslovensko srečanje veteranov vojne za Slovenijo 91 Vabljeni na 35. srečanje borcev, planincev in veteranskih društev ter združenj, Graška Gora 2022
gora jurišev

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

logo_ozvvsv
Območno združenje veteranov vojne za Slovenijo Velenje
Kopališka c. 3, Velenje
041 635 006
MOVelenje
Program dela OZVVS Velenje v letu 2024 delno financirata Mestna občina Velenje in občina Šmartno ob Paki.
Foto galerija

Foto galerija

Vstopi
Video galerija

Video galerija

Vstopi
ČLAN
Včlani se v OZVVS Velenje

Želite postati naša članica ali naš član? Veseli bomo, če boste pristopili v naše vrste!