Hitri kontakt

OZVVS Velenje
Kopališka cesta 3, 3320 Velenje
+386 (0)3 587 09 71
+386 (0)3 587 09 71
info@ozvvs-velenje.si

ZVVS

Zveza veteranov vojne za Slovenijo - ZVVS je domoljubna, samostojna, nestrankarska, nepridobitna in nevladna zveza Območnih združenj veteranov vojne za Slovenijo....
VSTOPI

Novice in obvestila Tekoče novice in objave dogodkov - OZVVS Velenje

Pismo predsednika ZVVS Ladislava Lipiča

0 Komentarji
777
21 okt 2020

Spoštovane vojne veteranke in vojni veterani!

Z veseljem in predvsem upanjem sem pričakoval, da se bomo srečali, čeprav z masko na obrazu, ob našem prazniku, Dnevu suverenosti. Kot veste, smo v spomin na dan, ko je slovensko ozemlje zapustil zadnji vojak Jugoslovanske ljudske armade, želeli organizirati slovesnost v Dravogradu.

Žal, zaradi zdravstvenih razmer in nevarnega širjenja epidemije ter posledično sprejetih ukrepov Vlade Republike Slovenije, smo našo skrbno načrtovano slovesnost, na kateri bi nam spregovoril načelnik Generalštaba Slovenske vojske brigadir Robert Glavaš, morali preklicati.

Vendar se vojni veterani nikoli ne predamo in ne dovolimo, da bi tako pomemben dogodek, kot se je zgodil 25.oktobra 1991, zaradi različnih vzrokov, šel v pozabo. Zato bomo posneli vsebino letošnje slovesnosti in na dan samega praznika predvajali na YouTube kanalu Zveze veteranov, Spletni strani ZVVS in Facebook strani. 

Spoštovani,
pazite nase in vse druge ter ostanite zdravi!

Veteranski pozdrav!

Ladislav Lipič
predsednik Zveze veteranov vojne za Slovenijo

0.0
Zadnja posodobitev: sreda 21 oktober 2020 11:05
Sorodne Novice: Razpis za 21. prvenstvo ZVVS v smučanju in streljanju z MK-puško na Golteh Predsednika veteranskih organizacij ZVVS in ZPVD Sever o stavkah, ki pretresajo Slovenijo Svečana akademija ob 30 letnici ZVVS 7. družabno in stanovsko srečanje praporščakov ZVVS NAVODILO za organizacijo pomoči v poplavah prizadetim vojnim veteranom, članom ZVVS in ostalim oškod Čestitka predsednika ZVVS Ladislava Lipiča ob Dnevu državnosti Zapisnik volilne konference OZVVS Velenje, 2023 Vabljeni na Volilno konferenco OZVVS Velenje, 2023 Dopis ZVVS Izjava predsednika Ladislava Lipiča
dan suverenosti

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

logo_ozvvsv
Območno združenje veteranov vojne za Slovenijo Velenje
Kopališka c. 3, Velenje
041 635 006
MOVelenje
Program dela OZVVS Velenje v letu 2024 delno financirata Mestna občina Velenje in občina Šmartno ob Paki.
Foto galerija

Foto galerija

Vstopi
Video galerija

Video galerija

Vstopi
ČLAN
Včlani se v OZVVS Velenje

Želite postati naša članica ali naš član? Veseli bomo, če boste pristopili v naše vrste!