Hitri kontakt

OZVVS Velenje
Kopališka cesta 3, 3320 Velenje
+386 (0)3 587 09 71
+386 (0)3 587 09 71
info@ozvvs-velenje.si

ZVVS

Zveza veteranov vojne za Slovenijo - ZVVS je domoljubna, samostojna, nestrankarska, nepridobitna in nevladna zveza Območnih združenj veteranov vojne za Slovenijo....
VSTOPI

Novice in obvestila Tekoče novice in objave dogodkov - OZVVS Velenje

Glavni zbor Zveze veteranov vojne za Slovenijo 2021

0 Komentarji
931
20 jul 2021

V sredo, 16. 6. 2021 smo se zbrali na vsakoletnem Glavnem zboru Zveze veteranov vojne za Slovenijo. Tokrat v biseru Slovenije, na Bledu. Glavnega  zbora  so se udeležili tudi trije delegati OZVVS Velenje, predsednik Zdenko Brložnik, Stanko Tajnšek in sekretar Bojan Čampa.  

Gostitelj letošnjega Glavnega zbora je bil župan občine Bled Janez Fajfar.
V kulturnem delu nas je skozi program popeljal moderator Branko Pirih in z izbranimi recitacijami popestril slovesni del  podelitve najvišjih priznanj posameznikom in članom, ki so s svojim delom prispevali k boljšemu delu in prepoznavnosti naše organizacije. 

Ob zaključku mandata predsednika PO VŠP smo se letos zahvalili Vladu Žgeču. Zahvalno listino za nesebično pomoč in podporo v času osamosvajanja je prejel zamejski Slovenec Franc  Kuschej. Red III. stopnje so prejeli: Janez Škrinjar, Alojz Grabrijan, Rina Klinar, Janko S. Stušek, Zvone Gerželj, Milan Golob, Jožef Člekovič, Janko Rutar, Tatjana Šircelj, Cveto Kravanja, Milan Šajn, Karlo Nanut, Anton Zigmund, Danijel Mauko, Dušan Zagorc, Bruno Kremavc, Miran Fišer, Nikolaj Purnat in Dominik Grmek.
Red II. stopnje so prejeli: Jože Intihar, Vito Berginc, Pavle Četrtič, Milena Kržišnik, Jožef Makovec in Emil Bovhan.
Red I. stopnje sta prejela: Zdravko Stolnik in Nikolaj Brus. 

Glavni zbor Zveze veteranov vojne za Slovenijo

Glavni zbor Zveze veteranov vojne za Slovenijo

V delovnem delu je Glavni zbor soglasno izvolil organe Glavnega zbora in potrdil poročila za leto 2020: Poročilo o delu ZVVS, Finančno poročilo, Poročili Komisije za KSV in Komisije za šport, Poročilo Nadzornega odbora in Poročilo Častnega razsodišča ter potrdil Načrt dela in Finančni načrt za letošnje leto. 

V nadaljevanju je Glavni zbor obravnaval pritožbo OZVVS Kanal in po razpravi je Glavni zbor z večino glasov prisotnih delegatov (8 jih je glasovalo proti) potrdil sklepe Častnega razsodišča. V zadnjem delu je Glavni zbor sprejel ugotovitveni sklep, da se v Predsedstvo ZVVS namesto dosedanjega predstavnika PO Zasavje Boža Majcna imenuje Rudija Žagarja. 

Sledila je zaključna beseda predsednika ZVVS, ki se je vsem skupaj zahvalil za opravljeno delo v preteklem letu, organom Glavnega zbora za odlično opravljeno delo in povabil na zaključno druženje.

Vir: ZVVS

Glavni zbor Zveze veteranov vojne za Slovenijo

Glavni zbor Zveze veteranov vojne za Slovenijo

0.0
Zadnja posodobitev: torek 20 julij 2021 18:33
Sorodne Novice: Vabljeni na redni letni zbor OZVVS Velenje 2024 Predsednika veteranskih organizacij ZVVS in ZPVD Sever o stavkah, ki pretresajo Slovenijo RAZSTAVA - VOJNA ZA SLOVENIJO 1991 Pogled vojnih veteranov 91 na trenutne razmere v Republiki Sloveniji 17. maj - Dan veteranov vojne 1991 Prevzem spominskega odlikovanja ob 30 letnici vojne za Slovenijo Vseslovensko srečanje veteranov vojne za Slovenijo 91 Vabljeni na vseslovensko srečanje veteranov vojne za Slovenijo 91 Redni letni zbor članov in članic Združenja veteranov in veterank Območnega združenja veteranov vojn Članice in člani OZVVS Velenje vabljeni na redni letni zbor
glavni zbor ZVVS

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

logo_ozvvsv
Območno združenje veteranov vojne za Slovenijo Velenje
Kopališka c. 3, Velenje
041 635 006
MOVelenje
Program dela OZVVS Velenje v letu 2024 delno financirata Mestna občina Velenje in občina Šmartno ob Paki.
Foto galerija

Foto galerija

Vstopi
Video galerija

Video galerija

Vstopi
ČLAN
Včlani se v OZVVS Velenje

Želite postati naša članica ali naš član? Veseli bomo, če boste pristopili v naše vrste!