Hitri kontakt

OZVVS Velenje
Kopališka cesta 3, 3320 Velenje
+386 (0)3 587 09 71
+386 (0)3 587 09 71
info@ozvvs-velenje.si

ZVVS

Zveza veteranov vojne za Slovenijo - ZVVS je domoljubna, samostojna, nestrankarska, nepridobitna in nevladna zveza Območnih združenj veteranov vojne za Slovenijo....
VSTOPI

Novice in obvestila Tekoče novice in objave dogodkov - OZVVS Velenje

Glavni zbor Zveze veteranov vojne za Slovenijo 2021

0 Komentarji
286
20 jul 2021

V sredo, 16. 6. 2021 smo se zbrali na vsakoletnem Glavnem zboru Zveze veteranov vojne za Slovenijo. Tokrat v biseru Slovenije, na Bledu. Glavnega  zbora  so se udeležili tudi trije delegati OZVVS Velenje, predsednik Zdenko Brložnik, Stanko Tajnšek in sekretar Bojan Čampa.  

Gostitelj letošnjega Glavnega zbora je bil župan občine Bled Janez Fajfar.
V kulturnem delu nas je skozi program popeljal moderator Branko Pirih in z izbranimi recitacijami popestril slovesni del  podelitve najvišjih priznanj posameznikom in članom, ki so s svojim delom prispevali k boljšemu delu in prepoznavnosti naše organizacije. 

Ob zaključku mandata predsednika PO VŠP smo se letos zahvalili Vladu Žgeču. Zahvalno listino za nesebično pomoč in podporo v času osamosvajanja je prejel zamejski Slovenec Franc  Kuschej. Red III. stopnje so prejeli: Janez Škrinjar, Alojz Grabrijan, Rina Klinar, Janko S. Stušek, Zvone Gerželj, Milan Golob, Jožef Člekovič, Janko Rutar, Tatjana Šircelj, Cveto Kravanja, Milan Šajn, Karlo Nanut, Anton Zigmund, Danijel Mauko, Dušan Zagorc, Bruno Kremavc, Miran Fišer, Nikolaj Purnat in Dominik Grmek.
Red II. stopnje so prejeli: Jože Intihar, Vito Berginc, Pavle Četrtič, Milena Kržišnik, Jožef Makovec in Emil Bovhan.
Red I. stopnje sta prejela: Zdravko Stolnik in Nikolaj Brus. 

Glavni zbor Zveze veteranov vojne za Slovenijo

Glavni zbor Zveze veteranov vojne za Slovenijo

V delovnem delu je Glavni zbor soglasno izvolil organe Glavnega zbora in potrdil poročila za leto 2020: Poročilo o delu ZVVS, Finančno poročilo, Poročili Komisije za KSV in Komisije za šport, Poročilo Nadzornega odbora in Poročilo Častnega razsodišča ter potrdil Načrt dela in Finančni načrt za letošnje leto. 

V nadaljevanju je Glavni zbor obravnaval pritožbo OZVVS Kanal in po razpravi je Glavni zbor z večino glasov prisotnih delegatov (8 jih je glasovalo proti) potrdil sklepe Častnega razsodišča. V zadnjem delu je Glavni zbor sprejel ugotovitveni sklep, da se v Predsedstvo ZVVS namesto dosedanjega predstavnika PO Zasavje Boža Majcna imenuje Rudija Žagarja. 

Sledila je zaključna beseda predsednika ZVVS, ki se je vsem skupaj zahvalil za opravljeno delo v preteklem letu, organom Glavnega zbora za odlično opravljeno delo in povabil na zaključno druženje.

Vir: ZVVS

Glavni zbor Zveze veteranov vojne za Slovenijo

Glavni zbor Zveze veteranov vojne za Slovenijo

0.0
Zadnja posodobitev: torek 20 julij 2021 18:33
Sorodne Novice: Ribiško tekmovanje 2021, Šmartinsko jezero 34. srečanje borcev, planincev in veteranskih društev ter združenj, Graška Gora 2021 Vseslovensko srečanje veteranov vojne za Slovenijo v Velenju Dan 151. Helikopterske eskadrilje 2021 Vseslovensko srečanje veteranov vojne za Slovenijo in častnikov ob 30.letnici samostojnosti Simbolno državno prvenstvo v smučanju in streljanju »Golte 2021« Nagovor predsednika OZVVS Velenje, 2021 Izjava vojnih veteranov 91 od Dnevu suverenosti Dan veteranov 1991 Redni zbor OZVVS Velenje 2020
glavni zbor ZVVS

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

logo_ozvvsv
Območno združenje veteranov vojne za Slovenijo Velenje
Kopališka c. 3, Velenje
041 635 006
MOVelenje
Program dela OZVVS Velenje v letu 2020 delno financirata Mestna občina Velenje in občina Šmartno ob Paki.
Foto galerija

Foto galerija

Vstopi
Video galerija

Video galerija

Vstopi
ČLAN
Včlani se v OZVVS Velenje

Želite postati naša članica ali naš član? Veseli bomo, če boste pristopili v naše vrste!