Hitri kontakt

OZVVS Velenje
Kopališka cesta 3, 3320 Velenje
+386 (0)3 587 09 71
+386 (0)3 587 09 71
info@ozvvs-velenje.si

ZVVS

Zveza veteranov vojne za Slovenijo - ZVVS je domoljubna, samostojna, nestrankarska, nepridobitna in nevladna zveza Območnih združenj veteranov vojne za Slovenijo....
VSTOPI

Novice in obvestila Tekoče novice in objave dogodkov - OZVVS Velenje

Mladinski svet Slovenije razpisuje natečaj Prostovoljec leta

0 Komentarji
1105
01 feb 2018

Mladinski svet Slovenije (MSS) letos šestnajstič zapored razpisuje natečaj Prostovoljec leta, v okviru katerega bomo izbirali  najboljše prostovoljke, prostovoljce, prostovoljski projekt, pa tudi mladinskega voditelja oz. voditeljico in Naj mladinski projekt za preteklo leto. Prav tako bomo posebej nagradili tudi mednarodno prostovoljstvo. Natečaj znova poteka pod častnim pokroviteljstvom predsednika RS Boruta Pahorja.

K prijavi v natečaj vabimo vse nevladne organizacije, javne institucije, neformalne skupine in posameznike; skratka vse, ki so v svoje dejavnosti v letu 2017 vključevali prostovoljstvo. Pri posameznikih bomo izbirali najboljše v 6 kategorijah: Naj prostovoljko in Naj prostovoljca v starostnih skupinah do 19 let, od 20 do 29 let in 30 let ali več, izbrali pa bomo tudi Naj mladinskega voditelja oz. voditeljico. Pri projektih pa bomo izbirali Naj prostovoljski projekt ter Naj mladinski projekt. Nagradili pa bomo tudi  mednarodno prostovoljsko delo. Pri projektih moramo še poudariti, da šteje kakršnakoli organizirana aktivnost, pri kateri je sodelovalo več ljudi, in ni nujno, da gre za projekt v strogo administrativnem smislu.  Rok za prijave je 30. marec 2018.

Vse prijavljene prostovoljce in predstavnike sodelujočih organizacij bomo po izteku natečaja, predvidoma v juniju, povabili na zaključno prireditev, kjer bomo podelili nazive in priznanja izbranim prostovoljcem in projektom.

Dokumentacija natečaja:

Več:Prostovoljec leta na Facebooku.

0.0
Zadnja posodobitev: četrtek 01 februar 2018 11:31
Sorodne Novice: Aktivnosti ob Dnevu Rudolfa Maistra in ob 100. obletnici konca prve svetovne vojne Proslava ob 50 letnici od ustanovitve TO Republike Slovenije Vabilo na proslavo ob 50. letnici Teritorialne obrambe Slovenije Vabljeni na okroglo mizo »Pobuda Zveze borcev Slovenije za prepoved nacističnih in fašističnih simbo Vabljeni na pohod po poteh "BRANITELJEV SLOVENIJE" KOG - Središče ob Dravi Vloga TO v procesu osamosvajanja Slovenije - njenih 49 let Projekt PO POTEH OBRAMBE SAMOSTOJNOSTI REPUBLIKE SLOVENIJE Vabljeni na 15. pohod spomina in prijateljstva v spomin Janeza Svetina 19. odprto državno prvenstvo ZSČ Slovenije v preciznem streljanju s pištolo velikega kalibra Ob 25. obletnici samostojne Slovenije
prostovoljec leta 2017

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

logo_ozvvsv
Območno združenje veteranov vojne za Slovenijo Velenje
Kopališka c. 3, Velenje
041 635 006
MOVelenje
Program dela OZVVS Velenje v letu 2024 delno financirata Mestna občina Velenje in občina Šmartno ob Paki.
Foto galerija

Foto galerija

Vstopi
Video galerija

Video galerija

Vstopi
ČLAN
Včlani se v OZVVS Velenje

Želite postati naša članica ali naš član? Veseli bomo, če boste pristopili v naše vrste!