Hitri kontakt

OZVVS Velenje
Kopališka cesta 3, 3320 Velenje
+386 (0)3 587 09 71
+386 (0)3 587 09 71
info@ozvvs-velenje.si

ZVVS

Zveza veteranov vojne za Slovenijo - ZVVS je domoljubna, samostojna, nestrankarska, nepridobitna in nevladna zveza Območnih združenj veteranov vojne za Slovenijo....
VSTOPI

Novice in obvestila Tekoče novice in objave dogodkov - OZVVS Velenje

Podpora predsedniku ZVVS

0 Komentarji
1134
07 feb 2017

Veterane Pomurja zelo moti objavljanje laži na Novi 24 TV, zato podpiramo pismo podpredsednikov omenjeni televiziji.

Menimo, da te objave škodijo ugledu vseh veteranov vojne za Slovenijo, ne le članom naše organizacije. Posebej pa nas moti nenehno ponavljanje in poveličevanje zaslug za osamosvojitev Slovenije ozkega kroga ljudi, ki so danes pripadniki SDS in Združenja za vrednote slovenske osamosvojitve. Vseh nas, ki smo sodelovali oziroma bili organizatorji in aktivni udeleženci priprav in vojne za osamosvojitev  leta 1991, ne morejo prepričati z zavajanji in lažmi. Podtikanja, lažno prikazovanje aktivnosti in dejanj predsednika Ladislava Lipiča in ZVVS pomeni žaljenje vseh nas in poskus razvrednotenja vsega tistega, kar smo zelo uspešno naredili v pripravah na osamosvojitev in med osamosvojitvijo ter po njej vsi veterani vojne za Slovenijo.

Leta 1990 in 1991 pri pripravah na osamosvojitev in v vojni za Slovenijo nismo sodelovali zaradi strankarske pripadnosti ali zvestobe samooklicanim vodjem, ki si še danes poskušajo prisvojiti državo, sodelovali smo zaradi želje po življenju v samostojni, neodvisni in do ljudi prijazni  državi Sloveniji.

Vse, kar je bilo usmerjeno proti predsedniku ZVVS, je sprevrženo dejanje in bi se moralo kot kaznivo dejanje žalitve obdolžiti po Kazenskem zakoniku Republike Slovenije.

Branko Bratkovič,
predsednik PO ZVVS Pomurje

Niko Brus
Ljubo Dražnik
Alojz Filipič
Vlado Miloševič,
predsedniki OZVVS

povzeto iz spl. strani ZVVS, objavljeno 2. februarja 2017

0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: Čestitka predsednika ZVVS Izjava predsednika ZVVS Poročilo o skupščini OZVVS Velenje z dne 22. 3. 2024 Vabljeni na redni letni zbor OZVVS Velenje 2024 Razpis za 21. prvenstvo ZVVS v smučanju in streljanju z MK-puško na Golteh Predsednika veteranskih organizacij ZVVS in ZPVD Sever o stavkah, ki pretresajo Slovenijo Svečana akademija ob 30 letnici ZVVS 7. družabno in stanovsko srečanje praporščakov ZVVS NAVODILO za organizacijo pomoči v poplavah prizadetim vojnim veteranom, članom ZVVS in ostalim oškod Čestitka predsednika ZVVS Ladislava Lipiča ob Dnevu državnosti
PODPORA

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

logo_ozvvsv
Območno združenje veteranov vojne za Slovenijo Velenje
Kopališka c. 3, Velenje
041 635 006
MOVelenje
Program dela OZVVS Velenje v letu 2024 delno financirata Mestna občina Velenje in občina Šmartno ob Paki.
Foto galerija

Foto galerija

Vstopi
Video galerija

Video galerija

Vstopi
ČLAN
Včlani se v OZVVS Velenje

Želite postati naša članica ali naš član? Veseli bomo, če boste pristopili v naše vrste!