Hitri kontakt

OZVVS Velenje
Kopališka cesta 3, 3320 Velenje
+386 (0)3 587 09 71
+386 (0)3 587 09 71
info@ozvvs-velenje.si

ZVVS

Zveza veteranov vojne za Slovenijo - ZVVS je domoljubna, samostojna, nestrankarska, nepridobitna in nevladna zveza Območnih združenj veteranov vojne za Slovenijo....
VSTOPI

Novice in obvestila Tekoče novice in objave dogodkov - OZVVS Velenje

Podpora ZVVS in predsedniku iz PO ZVVS Dolenjska

0 Komentarji
676
06 feb 2017

V Pokrajinskem odboru ZVVS Dolenjska in v Območnih združenjih veteranov vojne za Slovenijo Dolenjska, Trebnje ter Bela krajina z ogorčenjem spremljamo napade na naše združenje in predsednika Ladislava Lipiča. Pri teh nizkotnih dejanjih prednjači v svojem programu Nova24TV, pridružuje se jim članstvo Združenja za vrednote slovenske osamosvojitve, skrajno nesprejemljivo pa je, da se to dogaja tudi na Odboru za obrambo Državnega zbora Republike Slovenije.

V celoti zavračamo vsa podtikanja in lažna prikazovanja naše organizacije ter aktivnosti našega predsednika. Prav tako zavračamo vse težnje posameznikov, ki si hočejo prilastiti in pripisati vse zasluge za osamosvojitev Slovenije. Vsa ta dejanja jemljemo kot napad na vse nas in poskus razvrednotenja vsega, kar smo z orožjem v rokah uspešno opravili veterani – člani ZVVS in PVD Sever. Tega ne bomo dopustili, vsem takim poskusom se bomo odločno uprli.

Našega predsednika generalmajorja Ladislava Lipiča visoko cenimo in med nami uživa vso možno spoštovanje. Je pokončen, preudaren mož, ki s poštenim ter transparentnim delom že drugi mandat uspešno vodi Združenje veteranov vojne za Slovenijo. S ponosom ostajamo nestrankarska, domoljubna organizacija, ki združuje tiste, ki smo zares aktivno sodelovali v pripravah in neposrednih obrambnih aktivnostih v vojni za samostojno Slovenijo. Našemu  predsedniku dajemo vso podporo za tako delovanje tudi v bodoče, vsi člani pa mu bomo po najboljših močeh pri tem pomagali.

Lep veteranski pozdrav!

Predsednik PO ZVVS   Dolenjska
Črnomelj, 2. februar 2017                                                                             
Slavko Malešič

0.0
Zadnja posodobitev: ponedeljek 06 februar 2017 17:23
Sorodne Novice: 20. Veteranske športne igre ZVVS Podelitev članskih izkaznic novim članom O ZVVS Velenje in plaket Nagovor predsednika OZVVS Velenje, 2021 Obisk delegacije OZVVS Velenje pri županu Petru Dermolu Pismo predsednika ZVVS Ladislava Lipiča Redni zbor OZVVS Velenje 2020 Razpis 17. državnega prvenstva ZVVS v smučanju in streljanju, Golte 2020 Ribiško tekmovanje v organizaciji OZVVS Velenje Sprejem novih članov veteranskih organizacij OZVVS Velenje Posebna ponudba v času počitnic tudi za člane OZVVS Velenje
podpora ZVVS in predsedniku Ladislavu Lipiču

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

logo_ozvvsv
Območno združenje veteranov vojne za Slovenijo Velenje
Kopališka c. 3, Velenje
041 635 006
MOVelenje
Program dela OZVVS Velenje v letu 2020 delno financirata Mestna občina Velenje in občina Šmartno ob Paki.
Foto galerija

Foto galerija

Vstopi
Video galerija

Video galerija

Vstopi
ČLAN
Včlani se v OZVVS Velenje

Želite postati naša članica ali naš član? Veseli bomo, če boste pristopili v naše vrste!