Hitri kontakt

OZVVS Velenje
Kopališka cesta 3, 3320 Velenje
+386 (0)3 587 09 71
+386 (0)3 587 09 71
info@ozvvs-velenje.si

ZVVS

Zveza veteranov vojne za Slovenijo - ZVVS je domoljubna, samostojna, nestrankarska, nepridobitna in nevladna zveza Območnih združenj veteranov vojne za Slovenijo....
VSTOPI

Novice in obvestila Tekoče novice in objave dogodkov - OZVVS Velenje

Razpis 13. prvenstva ZVVS v veleslalomu, Cerkno 2017

0 Komentarji
4118
09 jan 2017

13. prvenstvo veteranov vojne za Slovenijo v veleslalomu bo potekalo v soboto 28. januarja 2017 na smučiščih Smučarskega centra Cerkno. Prvenstvo v veleslalomu bo ekipno in posamično. Potekalo bo v okviru 40. spominskega tekmovanja »Partizanske smučine-Cerkno 45«.  Na tekmovanje vabimo tekmovalce območnih združenj VVS.

Izvleček iz programa : 

Smučarski center Cerkno:
 9.00    Prihod tekmovalcev na smučišče, prevzem kart, dvig štartnih številk, ogled prog,
 9.40    Otvoritev
11.00   Start tekmovalcev - članov ZVVS na 13. prvenstvu veteranov vojne za  Slovenijo v veleslalomu  na progah Lom 3 in 4

PO PREJETIH VSEH PRIJAVAH BOSTA TOČEN RAZPORED IN TOČNA URA SPOROČENA NA STARTNIH LISTAH.

Hotel Cerkno:
13.00 Zbiranje udeležencev pred Hotelom Cerkno, kosilo
14.30  Zaključna slovesnost z razglasitvijo rezultatov 

Osnovna pravila tekmovanja: 

Vsak udeleženec lahko na dan prireditve, kot  tekmovalec nastopi samo enkrat (kot član ZSČ, kot član ZB,
pripadnik SV, član ZVVS,...). Če se kasneje ugotovi , da je tekmoval večkrat, se ga v vseh kategorijah diskvalificira.
Nastopajo lahko samo člani ZVVS iz vse Slovenije.
Tekmovanje poteka posamično v  naslednjih kategorijah:  
- moški letnik 1962 in mlajši
- moški letnik 1952 do 1961
- moški  letnik 1951 in starejši
 - ženske (vseh starosti).
Vsi  tekmovalci tekmujejo posamično.
Medalje za posamično tekmovanje, ki jih prejmejo prvi trije v vsaki kategoriji, podeli  Zveza
veteranov vojne za Slovenijo.
Ekipno tekmujejo tekmovalci območnih združenj veteranov vojne za Slovenijo. Za ekipno tekmovanje pri ZVVS se štejeta po dva najboljša časa v vseh treh moških kategorijah (skupno šest časov). Prve tri ekipe v trajno last prejmejo pokale, ki jih podeli Zveza veteranov vojne za Slovenijo.
Zmagovalna ekipa prejme (za obdobje enega leta) prehodni pokal odprtega veteranskega prvenstva Slovenije v veleslalomu, ki ga podeljuje ZVVS. Prehodni pokal prejme ekipa v trajno last ob treh zaporednih osvojitvah ali po petih zmagah s presledki.
Posamezno OZ ZVVS lahko prijavijo neomejeno število tekmovalcev.
Organizacija in tehnična izvedba tekmovanja: Trim klub Cerkno. Koordinator za veteransko prvenstvo v veleslalomu: Franci Ferjančič GSM 041-475 312 

Prijave in stroški tekmovalcev: 

Posamezne ekipe plačajo smučarsko karto in bon za prehrano. Stroške organizacije in nagrad pokrije ZVVS.
Tekmovalca lahko prijavi samo njegova organizacija na prijavnem obrazcu – posamičnih prijav in priav v mailih brez prijavnic, ne bomo upoštevali.
Prijave tekmovalcev morajo obsegati naslednje podatke: ime in sedež OZ VVS imena, priimke in letnice rojstva ter članske številke članskih izkaznic tekmovalk in tekmovalcev, ime in priimek ter telefon kontaktne osebe.
Prijave sprejemamo izključno po E-mailu do vključno nedelje 22. Januarja 2017 do 12.00 ure (ker bo tehnični izvajalec na osnovi prijav določil število prog) , za tem pa bo izvedeno žrebanje štartnih številk. Tehničnemu izvajalcu (Trim klubu Cerkno) bomo zbrane prijave posredovali 22.01.2017, ta pa nam bo dostavil startne liste do torka 24.01.2017, ko jih bomo posredovali vsem prijavljenim OO ZVVS.

Ne hitite s prijavami, pošljite jih zadnji dan.

Vse ekipe bomo obvestili o prejemu prijave in morebitnih dodatnih podrobnostih. V primeru, da ekipe ne bodo prejele potrditve, pomeni, da organizator prijave ni prejel. V primeru prestavitve (vremenske razmere), vas bomo pravočasno obvestili. 

Prijave tekmovalcev morajo obvezno biti na prijavnem obrazcu – v prilogi, ki bo objavljen na spletni strani, dostavljen pa bo tudi vsem OO ZVVS. Žrebanje bo potekalo po ekipah, zato morajo biti tekmovalci na obrazcu razvrščeni po kakovosti (oziroma kot želite, da bodo startali) od najboljšega navzdol.
Naknadnih prijav, sprememb in zamenjav, po tem roku ne bo možno upoštevati. Svetujemo, da prijavite samo tekmovalce, katerih udeležba je zanesljiva.
Vodje ekip prevzamejo pakete, ki vsebujejo štartne številke, na Smučarskem centru Cerkno od 8.30 dalje in sicer na stojnici nasproti blagajne vstopne postaje smučarske proge Brdo, ki bo ustrezno označena.
Za nakup smučarskih kart in bonov za kosilo vodje ekip, na posebej označeni blagajni vstopne postaje smučarske proge Brdo, predložijo naročilnico, na podlagi katere jim bo naknadno izstavljen račun. Naročilnica naj vsebuje popolne podatke o naročniku in se glasi na naslov dobavitelja: Hotel Cerkno d.o.o., Sedejev trg 8, 5282 Cerkno.  
Strošek na tekmovalca: dnevna  smučarska karta: 15 EUR,  kosilo: 6 EUR. krijejo prijavitelji ekip. Za spremljevalce, ki ne bodo smučali, povratna karta za dostavno sedežnico stane 4 EUR.(Stroške organizacije tekme za člane ZVVS krije ZVVS).

VAŽNO : Kosilo je možno v restavraciji Smučarskega centra Cerkno na smučišču ali v Hotelu v Cerknem. Zato to obvezno navedite ob prijavi.
Prijave pošljite na naslov (na E-mail): franci.ferjancic@siol.net

Nasvidenje na Smučarskem centru Cerkno na Črnem Vrhu nad Cerknim!
Idrija, 04.01.2017

Predsednik OO ZVVS Idrija-Cerkno
Marko Mikuž 

Za člane OZVVS Velenje zbira prijave do 11.1.2017, predsednik Zdenko Hriberšek.
Izpolnjene prijavnice pošljite na e-naslov predsednika OZVVS Velenje

Prijavnica...(.xls format)

0.0
Zadnja posodobitev: ponedeljek 09 januar 2017 12:01
Sorodne Novice: Izjava predsednika ZVVS Poročilo o skupščini OZVVS Velenje z dne 22. 3. 2024 Vabljeni na redni letni zbor OZVVS Velenje 2024 Razpis za 21. prvenstvo ZVVS v smučanju in streljanju z MK-puško na Golteh Predsednika veteranskih organizacij ZVVS in ZPVD Sever o stavkah, ki pretresajo Slovenijo Svečana akademija ob 30 letnici ZVVS 7. družabno in stanovsko srečanje praporščakov ZVVS NAVODILO za organizacijo pomoči v poplavah prizadetim vojnim veteranom, članom ZVVS in ostalim oškod Čestitka predsednika ZVVS Ladislava Lipiča ob Dnevu državnosti Zapisnik volilne konference OZVVS Velenje, 2023
veleslalom Cerkno 2017

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

logo_ozvvsv
Območno združenje veteranov vojne za Slovenijo Velenje
Kopališka c. 3, Velenje
041 635 006
MOVelenje
Program dela OZVVS Velenje v letu 2024 delno financirata Mestna občina Velenje in občina Šmartno ob Paki.
Foto galerija

Foto galerija

Vstopi
Video galerija

Video galerija

Vstopi
ČLAN
Včlani se v OZVVS Velenje

Želite postati naša članica ali naš član? Veseli bomo, če boste pristopili v naše vrste!