Hitri kontakt

OZVVS Velenje
Kopališka cesta 3, 3320 Velenje
+386 (0)3 587 09 71
+386 (0)3 587 09 71
info@ozvvs-velenje.si

ZVVS

Zveza veteranov vojne za Slovenijo - ZVVS je domoljubna, samostojna, nestrankarska, nepridobitna in nevladna zveza Območnih združenj veteranov vojne za Slovenijo....
VSTOPI

Novice in obvestila Tekoče novice in objave dogodkov - OZVVS Velenje

Razpis - 15. Veteranske športne igre

0 Komentarji
1601
27 maj 2016

LESKOVEC PRI KRŠKEM

Na veteranskih igrah lahko sodelujejo le člani Območnih združenj veteranov vojne za Slovenijo (v nadaljevanju OZVVS) in člani Policijskih veteranskih društev SEVER (v nadaljevanju PVDS). Tekmovalci morajo pri sebi imeti dokument, iz katerega je razvidno članstvo omenjenih društev. Pravilnost prijav preverjajo odgovorne osebe Zveze veteranov vojne za Slovenijo (v nadaljevanju ZVVS) in Zveze policijskih veteranskih društev Sever (v nadaljevanju ZPVDS).

Rok prijave za sodelovanje na veteranskih igrah je ponedeljek, 30. maj 2016. Po tem datumu prijave ne bodo več možne. Vse prijave je potrebno pošiljati po elektronski pošti na naslov: zveza@zvvs.si. Na prijavni obrazec vpišite kontaktno osebo in telefonsko številko, na  katero bo organizator lahko izvedel potrebno koordinacijo. V kolikor posamezna ekipa nima elektronskega naslova, naj prijavo obvezno pošlje po faxu na številko 01/ 524 26 88.

Prispevek – participacija po tekmovalcu ali spremljevalcu je 8 €, in se plača ob prijavi na Transakciji račun št. SI56 0201 2008 9693 246, ZVVS Ljubljana, Rojčeva ulica 16, 1110 Ljubljana. V namen obvezno vpišite ime ekipe OZVVS ali ZPVD
Pred pričetkom iger bo ekipam s strani organizacijskega odbora po E-pošti dostavljen okvirni razpored tekmovanja po posameznih tekmovalnih panogah.

Tekmovanja se bodo pričela ob 09.30 uri. V primeru zamude bodo ekipe/posamezniki diskvalificirani, njihov morebitni nasprotnik pa avtomatično uvrščen v naslednji krog tekmovanja. Če bo zamuda upravičena, bo o nadaljnjem sodelovanju zamudnika odločal organizacijski odbor tekmovanja.

Tako kot lani, so razpisane naslednje discipline:
- Šah,
- Košarka,
- Pikado,
- Vlečenje vrvi,
- Streljanje,
- Metanje bombe.

Dne 2. 6. 2016, ob 10. uri bo v Osnovni šoli Leskovec sestanek Komisije za šport pri ZVVS, na katerem bo izvedeno žrebanje startnih številk in izdelan razpored nastopov za vsa tekmovanja.
Na dan tekmovanja se morajo vse ekipe obvezno prijaviti v sprejemni pisarni v Osnovni šoli Leskovec pri Krškem.

Parkirišča bo zagotovil organizator tekmovanja.

ORGANIZACIJA IGER  

Veteranske športne igre bodo potekale v organizaciji ZVVS, ZPVDS, OZVVS Krško in PVDS Posavje.

Pravila tekmovanja, beri več...
Bilten 15. veteranske športne igre, beri več...

0.0
Zadnja posodobitev: sreda 08 junij 2016 12:47
Sorodne Novice: Razpis za 21. prvenstvo ZVVS v smučanju in streljanju z MK-puško na Golteh 22. VETERANSKE ŠPORTNE IGRE - DRAVOGRAD Veteranske športne igre v Izoli 20. Veteranske športne igre ZVVS Razpis 17. državnega prvenstva ZVVS v smučanju in streljanju, Golte 2020 Razpis 16. državnega prvenstva ZVVS v smučanju in streljanju, Golte 2019 Vabilo in razpis za 3. tekmovanje v lovu rib s plovcem, 2018 17. veteranske športne igre Mladinski svet Slovenije razpisuje natečaj Prostovoljec leta Razpis 15. državnega prvenstva ZVVS v smučanju in streljanju, Golte 2018
veteranske športne igre

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

logo_ozvvsv
Območno združenje veteranov vojne za Slovenijo Velenje
Kopališka c. 3, Velenje
041 635 006
MOVelenje
Program dela OZVVS Velenje v letu 2024 delno financirata Mestna občina Velenje in občina Šmartno ob Paki.
Foto galerija

Foto galerija

Vstopi
Video galerija

Video galerija

Vstopi
ČLAN
Včlani se v OZVVS Velenje

Želite postati naša članica ali naš član? Veseli bomo, če boste pristopili v naše vrste!