Hitri kontakt

OZVVS Velenje
Kopališka cesta 3, 3320 Velenje
+386 (0)3 587 09 71
+386 (0)3 587 09 71
info@ozvvs-velenje.si

ZVVS

Zveza veteranov vojne za Slovenijo - ZVVS je domoljubna, samostojna, nestrankarska, nepridobitna in nevladna zveza Območnih združenj veteranov vojne za Slovenijo....
VSTOPI

Novice in obvestila Tekoče novice in objave dogodkov - OZVVS Velenje

Razpis 2. tekmovanja ZVVS v kegljanju

0 Komentarji
1787
14 nov 2015

Na tekmovanju Zveze veteranov v kegljanju lahko sodelujejo člani Območnih združenj vojnih veteranov. Tekmovalci morajo imeti pri sebi dokument, iz katerega je razvidno članstvo v Zvezi veteranov. Pravilnost prijave preverja odgovorna oseba organizatorja tekmovanja.

Tekmovanje bo izvedeno 28. novembra 2015 na Kegljišču Golovec v Celju. Rok prijave na tekmovanje je  20.11.2015. Prijave po tem datumu ne bodo več možne.

Prijavnice na tekmovanje se pošiljajo izključno po elektronski pošti na naslov: zveza@zvvs.si
Prijave za OZVVS Velenje sprejema Marko Bauman na e-naslov: bauman.marko@gmail.com

Participacija znaša  7€ na osebo. Višina participacije je enaka tudi za spremljevalce, ki želijo malico na tekmovališču. Organizator bo zagotovil za vse tekmovalce topli obrok in vodo na tekmovališču. Participacijo je potrebno vplačati naTRR št. 02012-0089693246. Potrdilo o plačilu je potrebno priložiti skupaj s prijavnico. 

Tekmovanje se bo pričelo ob 09.00 uri. Organizator tekmovanja je dolžan dva dni pred pričetkom tekmovanja pripraviti razpored nastopa prijavljenih ekip. V primeru zamude bo ekipa diskvalificirana. V kolikor bo zamuda opravičena, bo o nadalnem sodelovanju zamudnika odločal vodja tekmovanja. 

Organizator tekmovanja

Organizator panožnega tekmovanja je Zveza veteranov vojne za Slovenijo-komisija za šport in Območno združenje veteranov vojne za Slovenijo Celje. 

Pravila tekmovanja

Tekmovanje bo na 10 steznem kegljišču Golovec. Ekipo sestavljajo 4 tekmovalci. Tekmuje se po sistemu 120 lučajev (4 x 30- 15 polno, 15 čiščenje). Doseženi rezultati se bodo šteli tudi za posamično konkurenco. Pričetek tekmovanja je predviden je ob 09.00 uri

Odgovornost

Tekmovalci nastopajo na lastno odgovornost.

Pritožbe

Komisijo za pritožbe sestavljajo: vodja tekmovanja (glavni sodnik), predstavnik športne komisije pri Zvezi veteranov in predstavnik OZVVS Celje. V kolikor se pritoži ekipa organizatorja se član komisije organizatorja izloči in se ga nadomesti v skladu z dogovorom. Pritožbo lahko poda v pisni obliki vodja ekipe najkasneje 15. minut po zaključku tekmovanja Pritožba mora biti rešena do razglasitve uradnih rezultatov. Odločitev komisije je dokončna. Uradni rezultati se lahko razglasijo šele po razrešitvi vseh pritožb.

Podelitev priznanj

Ekipam se podelijo:
•    Pokali za 1, 2 in 3 mesto ter kolajne za tekmovalce;
•    Kolajne in pokali najboljšim trem posameznikom.

Razpis je sprejela komisija za šport pri Zvezi veteranov in veljajo za tekmovanje z dne, 28.11.2015

Adi Vidmajer-predsednik
komisija za šport

Izpolnjeno prijavnico za OZVVS Velenje, pošljite na e-naslov: bauman.marko@gmail.com

PRIJAVNICA, odpri...
RAZPIS ZA TEKMOVANJE, odpri...

0.0
Zadnja posodobitev: sobota 14 november 2015 15:36
Sorodne Novice: NAVODILO za organizacijo pomoči v poplavah prizadetim vojnim veteranom, članom ZVVS in ostalim oškod Čestitka predsednika ZVVS Ladislava Lipiča ob Dnevu državnosti Zapisnik volilne konference OZVVS Velenje, 2023 Vabljeni na Volilno konferenco OZVVS Velenje, 2023 Dopis ZVVS Izjava ZVVS in ZPVD Sever Članice in člani OZVVS Velenje vabljeni na redni letni zbor Nagovor predsednika Državnega zbora Igorja Zorčiča na letnem zboru ZVVS 20. Veteranske športne igre ZVVS Podelitev članskih izkaznic novim članom O ZVVS Velenje in plaket
kegljanje

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

logo_ozvvsv
Območno združenje veteranov vojne za Slovenijo Velenje
Kopališka c. 3, Velenje
041 635 006
MOVelenje
Program dela OZVVS Velenje v letu 2023 delno financirata Mestna občina Velenje in občina Šmartno ob Paki.
Foto galerija

Foto galerija

Vstopi
Video galerija

Video galerija

Vstopi
ČLAN
Včlani se v OZVVS Velenje

Želite postati naša članica ali naš član? Veseli bomo, če boste pristopili v naše vrste!