Hitri kontakt

OZVVS Velenje
Kopališka cesta 3, 3320 Velenje
+386 (0)3 587 09 71
+386 (0)3 587 09 71
info@ozvvs-velenje.si

ZVVS

Zveza veteranov vojne za Slovenijo - ZVVS je domoljubna, samostojna, nestrankarska, nepridobitna in nevladna zveza Območnih združenj veteranov vojne za Slovenijo....
VSTOPI

Novice in obvestila Tekoče novice in objave dogodkov - OZVVS Velenje

Srečanje veteranov in častnikov na Gori Oljki

0 Komentarji
1205
05 jun 2018

Tudi letos –lepo na srečanju Veteranov in Častnikov na  Gori Oljki -2018. Skupna že tradicionalna organizacija in izvedba  srečanja na GORI OLJKI je tudi letos ob dobri organizaciji …seveda ob lepem vremenu  in izvedbi poskrbela  za prijetno vzdušje in obilo dobrih  »tekmovalnih» rezultatov …predvsem pa –DRUŽENJA.

Pohod –Martinova Vas –Šmartno ob Paki  je minila kot po navadi brez zapletov, glede na ustaljeno prakso … sem pač počakal na vrhu na naslednjega … !

Tekmovanja  v naslednjih štirih disciplinah –met bombe –pikado – streljanje z zračno puško –metanje krogov na tarčo  je potekal  z pravili –Vabila –PENTATONA. Tekmovanje  je potekalo v sproščenem vzdušju  in obilo športne sreče . Razglasitev rezultat  in podelitev nagrad  smo opravili brez pritožb !

Prisotni tudi predstavnika SV  20 . Mot  B . iz  Celja in drugi  gostje iz SLO Vojske  in župan občine Šmartno ob Paki Janko Kopušar!

Zapisal: Predsednik OZVVS Velenje, Hriberšek Zdenko

image006image003

0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: Dan suverenosti - vabljeni na srečanje veteranskih organizacij 7. družabno in stanovsko srečanje praporščakov ZVVS Odpovedano vseslovensko veteransko srečanje Vabljeni na vseslovensko veteransko srečanje, VISTA Velenje Uspešna izvedba 30. Pentatlona na Gori Oljki Pogled vojnih veteranov 91 na trenutne razmere v Republiki Sloveniji 17. maj - Dan veteranov vojne 1991 Vseslovensko srečanje veteranov vojne za Slovenijo 91 35. srečanje borcev, planincev in veteranskih društev ter združenj, Graška Gora 2022 Vabljeni na vseslovensko srečanje veteranov vojne za Slovenijo 91
Gora Oljka

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

logo_ozvvsv
Območno združenje veteranov vojne za Slovenijo Velenje
Kopališka c. 3, Velenje
041 635 006
MOVelenje
Program dela OZVVS Velenje v letu 2024 delno financirata Mestna občina Velenje in občina Šmartno ob Paki.
Foto galerija

Foto galerija

Vstopi
Video galerija

Video galerija

Vstopi
ČLAN
Včlani se v OZVVS Velenje

Želite postati naša članica ali naš član? Veseli bomo, če boste pristopili v naše vrste!