Hitri kontakt

OZVVS Velenje
Kopališka cesta 3, 3320 Velenje
+386 (0)3 587 09 71
+386 (0)3 587 09 71
info@ozvvs-velenje.si

ZVVS

Zveza veteranov vojne za Slovenijo - ZVVS je domoljubna, samostojna, nestrankarska, nepridobitna in nevladna zveza Območnih združenj veteranov vojne za Slovenijo....
VSTOPI

Novice in obvestila Tekoče novice in objave dogodkov - OZVVS Velenje

13. Veteranske športne igre 2014

0 Komentarji
1887
18 jun 2014

Minulo soboto so se slovenski veterani - člani Zveze veteranov vojne za Slovenijo in člani Policijskega veteranskega društva SEVER zbrali na njihovem športnem dogodku pri Osnovni šoli Šmarje. To so bile letos 13. veteranske športne igre. Športniki so tekmovali v 6 različnih disciplinah, po svečani otvoritvi, tekmovanju in podelitvi pokalov pa je sledilo druženje ob dobri hrani in pijači. 

13. veteranskih športnih iger, ki so letos potekale na športnih površinah Osnovne šole Šmarje, se je udeležilo kar 550 športnikov in športnic, ki so jih spremljali številni navijači. Ti so s svojim bučnim navijanjem popestrili športna dogajanja in dodatno motivirali tekmovalce k zmagi.

Na otvoritveni slovesnosti so udeležence pozdravili in jim zaželeli uspešno tekmovanje dr. Tomaž Čas, predsednik Združenja Sever, Ladislav Lipič, predsednik ZVVS, župan občine Šmarje pri Jelšah Jože Čakš in predsednik športne komisije ZVVS Adi Vidmajer, ki je imel hkrati tudi to čast, da je igre otvoril.

Po odpovedi tekmovalcev Policijskega veteranskega društva Sever za Pomurje zaradi tragičnih smrti policistov v prometni nezgodi na avtocesti, so se tekmovanja udeležile ekipe iz štirih Policijskih veteranskih društev Sever, in sicer iz Celja, Ljubljane, Maribora in Novega Mesta, tako da je bilo vseh tekmovalnih ekip 31.

Ekipni zmagovalci letošnjih športnih iger so postali tekmovalci iz OZVVS Zgornja Gorenjska, drugo mesto je osvojila ekipa OZVVS Šmarje pri Jelšah, pokal za tretje mesto pa je šel v roke ekipi OZVVS Spodnja Savinjska dolina. Med ekipami Sever so zmagali tekmovalci PVDS Celje. .

Udeleženci kot tudi obiskovalci so bili z izvedbo iger izjemno zadovoljni in so izražali čestitke za dobro organizacijo letošnjim organizatorjem OZVVS Šmarje pri Jelšah in PVDS za celjsko območje-odbor Šmarje. 

Rezultati tekmovanj:

Vlečenje vrvi
1. mesto: Zgornja Gorenjska (OZVVS)
2. mesto: Ruše (OZVVS)
3. mesto; Postojna (OZVVS)

Šah
1. mesto: Kočevje (OZVVS)
2. mesto: Zgornja Gorenjska (OZVVS)
3. mesto: Spodnja Savinjska dolina (OZVVS)

Košarka
1. mesto: Zgornja Gorenjska (OZVVS)
2. mesto: Postojna (OZVVS)
3. mesto: Šmarje pri Jelšah (OZVVS)

Streljanje
1. mesto: Dolenjska (OZVVS)
2. mesto: Celje (SEVER)
3. mesto: Šmarje pri Jelšah (OZVVS)

Met bombe
1. mesto: Dolenjska (OZVVS)
2. mesto: Kočevje (OZVVS)
3. mesto: Spodnja Savinjska Dolina (OZVVS)

Pikado
1. mesto: Vrhnika-Borovnica (OZVVS)
2. mesto: Zgornja Gorenjska (OZVVS)
3. mesto: Šoštanj (OZVVS)

Avtor zapisa: Kozjansko.Info
Fotografija: Marko Bauman, Franc Kačičnik

0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: 22. VETERANSKE ŠPORTNE IGRE - DRAVOGRAD Veteranske športne igre v Izoli 20. Veteranske športne igre ZVVS 17. veteranske športne igre Razpis - 16. Veteranske športne igre Razpis - 15. Veteranske športne igre Uspešno izvedene 14. veteranske športne igre Razpis 14. Veteranske športne igre "Dobrovnik 2015" Strokovna ekskurzija OZVVS Velenje 2014 7. veteransko tekmovanje v lovu rib s plovcem Šoštanj 2014
veteranske športne igre

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

logo_ozvvsv
Območno združenje veteranov vojne za Slovenijo Velenje
Kopališka c. 3, Velenje
041 635 006
MOVelenje
Program dela OZVVS Velenje v letu 2024 delno financirata Mestna občina Velenje in občina Šmartno ob Paki.
Foto galerija

Foto galerija

Vstopi
Video galerija

Video galerija

Vstopi
ČLAN
Včlani se v OZVVS Velenje

Želite postati naša članica ali naš član? Veseli bomo, če boste pristopili v naše vrste!