Hitri kontakt

OZVVS Velenje
Kopališka cesta 3, 3320 Velenje
+386 (0)3 587 09 71
+386 (0)3 587 09 71
info@ozvvs-velenje.si

ZVVS

Zveza veteranov vojne za Slovenijo - ZVVS je domoljubna, samostojna, nestrankarska, nepridobitna in nevladna zveza Območnih združenj veteranov vojne za Slovenijo....
VSTOPI

Novice in obvestila Tekoče novice in objave dogodkov - OZVVS Velenje

2. tekma za pokal 89. OŠTO Velenje

0 Komentarji
1197
19 sep 2017

V organizaciji OZVVS Velenje je v soboto, 16.9.2017 bila izvedena 2. tekma za pokal 89. OŠTO  Velenje. Tekmovanje je v oblačnem in deževnem vremenu  potekalo na Šmartinskem jezeru. Vreme ni zmotilo dobrega razpoloženja udeležencev iz Ptuja, Dolenjske, Mežiške doline - z dvema ekipama in domačih dveh ekip OZVVS Velenje.

Tehtanje ulova je izkazalo rezultate ulova, ki je bilo  najbolj naklonjeno domači ekipi OZVVS Velenje 1 (Sešel, Detelbach in Vincek). Druga je bila ekipa udeležencev iz Dolenjske (Leko, Gregorčič in Lamut) in tretja ekipa OZVVS Velenje 2 (Vejnovič, Špegel in Abrič). 

Podeljene so bile tudi medalje najboljšim v posameznem sektorju. Tu so slavili Ptuj (Horvat-A), Velenje 1(Vincek-B ) in Velenje 1 (Detelbach-C). Najtežja je bila riba Zvoneta Vinceka - skoraj 3 kg težak krap, z ostalim ulovom je bil to najboljši rezultat posameznika (12,290 kg).

Prehodni pokal do naslednjega leta ostane v lasti OZVVS Velenje.

Pri tehtanju ulova je bilo veliko navdušenih pogledov na mreže polne ulovljenih rib in spuščanje le teh nazaj v jezero – skoraj sto kilogramov. Udeleženci so bili nad ulovom navdušeni, nekoliko morda razočarani zaradi nepoznavanja razmer lovišča. Razmere so delno krojile tudi vremenske razmere. V dobri volji, želji in obljubi, da se v naslednjem letu spet srečajo se je zaključek nadaljeval s pogostitvijo odličnega toplega obroka.

Zahvala velja sodniku in pomočniku RD Celje, gostiteljem ob Šmartinskem jezeru in prav gotovo tudi Jožetu Detelbachu iz OZVVS Velenje, ki je tekmo pripravil do uspešne izvedbe. 

Sestavila:
Marijana Tratnik

Čestitke vsem na dobri organizaciji (Detelbach J., Kuri S., Tratnik M.) in seveda uspehu tekmovalcev!

Zdenko Hriberšek,
predsednik OZVVS Velenje

0.0
Zadnja posodobitev: torek 19 september 2017 13:10
Sorodne Novice: STROKOVNA EKSKURZIJA OZSČ VELENJE ZA LETO 2023 Vabljeni na vseslovensko veteransko srečanje, VISTA Velenje Zapisnik volilne konference OZVVS Velenje, 2023 Vabljeni na Volilno konferenco OZVVS Velenje, 2023 Članice in člani OZVVS Velenje vabljeni na redni letni zbor Sporočilo za javnost: Obsojamo nedostojno ravnanje z državnimi simboli Vseslovensko srečanje veteranov vojne za Slovenijo in častnikov ob 30.letnici samostojnosti Podelitev članskih izkaznic novim članom O ZVVS Velenje in plaket Nagovor predsednika OZVVS Velenje, 2021 Obisk delegacije OZVVS Velenje pri županu Petru Dermolu
ribolov

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

logo_ozvvsv
Območno združenje veteranov vojne za Slovenijo Velenje
Kopališka c. 3, Velenje
041 635 006
MOVelenje
Program dela OZVVS Velenje v letu 2024 delno financirata Mestna občina Velenje in občina Šmartno ob Paki.
Foto galerija

Foto galerija

Vstopi
Video galerija

Video galerija

Vstopi
ČLAN
Včlani se v OZVVS Velenje

Želite postati naša članica ali naš član? Veseli bomo, če boste pristopili v naše vrste!