Hitri kontakt

OZVVS Velenje
Kopališka cesta 3, 3320 Velenje
+386 (0)3 587 09 71
+386 (0)3 587 09 71
info@ozvvs-velenje.si

ZVVS

Zveza veteranov vojne za Slovenijo - ZVVS je domoljubna, samostojna, nestrankarska, nepridobitna in nevladna zveza Območnih združenj veteranov vojne za Slovenijo....
VSTOPI

Novice in obvestila Tekoče novice in objave dogodkov - OZVVS Velenje

Ekipa ribičev OZVVS Velenje spet najboljša!

0 Komentarji
567
27 sep 2018

Po zmagi preteklo soboto na domači tekmi, so se pretekli konec tedna ribiči ekipe OZVVS Velenje, pomerili na tekmovanju v lovu rib s plovcem Radlje 2018 za »Memorial Janeza Helbla«.

Ribiška družina Radlje ob Dravi je v sodelovanju z OZVVS »Zgornje Dravske doline« organizirala  tekmovanje Veteranov vojne za Slovenijo v lovu rib s plovcem Radlje 2018.

Tekmovanje je bilo v soboto,  22. septembra 2018 v ribniku Reš. Tekmovanje ekip  je potekalo pod pokroviteljstvom župana občine Radlje ob Dravi mag. Alana Bukovnika v počastitev občinskega praznika.

 V konkurenci devetih ekip je ekipa Velenje v sestavi Detlbach Jože, Abrič Nikola in Vejnovič  Djordje, osvojila ekipno prvo mesto.

Tekmovalca OZVVS Velenje: Abrič Nikola je zmagal v sektorju C, Djoko Vejnovič v sektorju A , ter imel tudi najbogatejši ulov (preko 21 kg ulovjenih rib).

Čestitamo!

zapisala Marijana Tratnik

0.0
Zadnja posodobitev: četrtek 27 september 2018 07:30
Sorodne Novice: Podelitev članskih izkaznic novim članom O ZVVS Velenje in plaket Nagovor predsednika OZVVS Velenje, 2021 Obisk delegacije OZVVS Velenje pri županu Petru Dermolu Redni zbor OZVVS Velenje 2020 Ribiško tekmovanje v organizaciji OZVVS Velenje Sprejem novih članov veteranskih organizacij OZVVS Velenje Posebna ponudba v času počitnic tudi za člane OZVVS Velenje Veterani in veteranke OZVVS Ajdovščina na obisku v SC 1991 Volilni zbor veteranov OZVVS Velenje Vabljeni na VOLILNI ZBOR VETERANOV in VETERANK OZVVS Velenje
ribiško tekmovanje

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

logo_ozvvsv
Območno združenje veteranov vojne za Slovenijo Velenje
Kopališka c. 3, Velenje
041 635 006
MOVelenje
Program dela OZVVS Velenje v letu 2020 delno financirata Mestna občina Velenje in občina Šmartno ob Paki.
Foto galerija

Foto galerija

Vstopi
Video galerija

Video galerija

Vstopi
ČLAN
Včlani se v OZVVS Velenje

Želite postati naša članica ali naš član? Veseli bomo, če boste pristopili v naše vrste!