Hitri kontakt

OZVVS Velenje
Kopališka cesta 3, 3320 Velenje
+386 (0)3 587 09 71
+386 (0)3 587 09 71
info@ozvvs-velenje.si

ZVVS

Zveza veteranov vojne za Slovenijo - ZVVS je domoljubna, samostojna, nestrankarska, nepridobitna in nevladna zveza Območnih združenj veteranov vojne za Slovenijo....
VSTOPI

Novice in obvestila Tekoče novice in objave dogodkov - OZVVS Velenje

Ekipa ribičev OZVVS Velenje spet najboljša!

0 Komentarji
228
27 sep 2018

Po zmagi preteklo soboto na domači tekmi, so se pretekli konec tedna ribiči ekipe OZVVS Velenje, pomerili na tekmovanju v lovu rib s plovcem Radlje 2018 za »Memorial Janeza Helbla«.

Ribiška družina Radlje ob Dravi je v sodelovanju z OZVVS »Zgornje Dravske doline« organizirala  tekmovanje Veteranov vojne za Slovenijo v lovu rib s plovcem Radlje 2018.

Tekmovanje je bilo v soboto,  22. septembra 2018 v ribniku Reš. Tekmovanje ekip  je potekalo pod pokroviteljstvom župana občine Radlje ob Dravi mag. Alana Bukovnika v počastitev občinskega praznika.

 V konkurenci devetih ekip je ekipa Velenje v sestavi Detlbach Jože, Abrič Nikola in Vejnovič  Djordje, osvojila ekipno prvo mesto.

Tekmovalca OZVVS Velenje: Abrič Nikola je zmagal v sektorju C, Djoko Vejnovič v sektorju A , ter imel tudi najbogatejši ulov (preko 21 kg ulovjenih rib).

Čestitamo!

zapisala Marijana Tratnik

0.0
Zadnja posodobitev: četrtek, 27. september 2018, 07:30
Sorodne Novice: Ribiško tekmovanje v organizaciji OZVVS Velenje Sprejem novih članov veteranskih organizacij OZVVS Velenje Posebna ponudba v času počitnic tudi za člane OZVVS Velenje Veterani in veteranke OZVVS Ajdovščina na obisku v SC 1991 Volilni zbor veteranov OZVVS Velenje Vabljeni na VOLILNI ZBOR VETERANOV in VETERANK OZVVS Velenje Obrazec za evidenco kandidatur funkcij v organih OZVVS Velenje Vabljeni na redni letni zbor OZVVS Velenje Vabilo na strokovno ekskurzijo za člane OZVVS Velenje 2. tekma za pokal 89. OŠTO Velenje
tekmovanje ribiško

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

logo_ozvvsv
Območno združenje veteranov vojne za Slovenijo Velenje
Kopališka c. 3, Velenje
041 635 006
MOVelenje
Program dela OZVVS Velenje v letu 2019 delno financirata Mestna občina Velenje in občina Šmartno ob Paki.
Foto galerija

Foto galerija

Vstopi
Video galerija

Video galerija

Vstopi
ČLAN
Včlani se v OZVVS Velenje

Želite postati naša članica ali naš član? Veseli bomo, če boste pristopili v naše vrste!