Hitri kontakt

OZVVS Velenje
Kopališka cesta 3, 3320 Velenje
+386 (0)3 587 09 71
+386 (0)3 587 09 71
info@ozvvs-velenje.si

ZVVS

Zveza veteranov vojne za Slovenijo - ZVVS je domoljubna, samostojna, nestrankarska, nepridobitna in nevladna zveza Območnih združenj veteranov vojne za Slovenijo....
VSTOPI

Novice in obvestila Tekoče novice in objave dogodkov - OZVVS Velenje

Strokovna ekskurzija OZVVS Velenje 2014

0 Komentarji
1573
29 okt 2014

V skladu z Letnim Planom dela OZVVS Velenje smo v soboto 25.10.2014 izvedli strokovno ekskurzijo.

Poln avtobus veteranov in veterank se je zgodaj zjutraj odpravil z avtobusne postaje v Velenju mimo Šmartnega ob Paki do počivališča Lom na avtocesti Ljubljana – Koper. Po zasluženi jutranji kavici in zajtrku v obliki lunch paketa smo se odpravili proti prvemu cilju strokovne ekskurzije in sicer: ogled Italijanske Kostnice v naselju Doberdob v Sredipolju v Italiji. Ogledali smo si Italijansko Kostnico kot posledico spomina v 1. svetovni vojni.

Po končanem ogledu smo se odpravili zopet na slovensko stran v vas Lokev. V prijetnem vzdušju smo v gostili Gombač dobili novo energijo za ogled vojaškega muzeja Tabor v Lokvah, kakor tudi ogleda pršutarne v Lokvah.

Po ogledu smo se odpravili proti domu s postankom v Šmartnem ob Paki. Veterani Šmartnega so nam pripravili zakusko z dobro hrano in pijačo.

Zahvala za organizacijo strokovne ekskurzije Bauman Marku in Kačičnik Francu ter ga. Ževart Cvetki za duhovito popestritev in vzdušje na avtobusu. Ob zaključku strokovne ekskurzije smo si udeleženci obljubili, da se vsi ponovno vidimo naslednje leto, brez izjem.

Veteranski pozdrav!

Predsednik OZVVS Velenje, Zdenko Hriberšek
0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: Pogovor z generalmajorjem Ladislavom Lipičem v Knjižnici Velenje Poročilo o skupščini OZVVS Velenje z dne 22. 3. 2024 Vabljeni na redni letni zbor OZVVS Velenje 2024 STROKOVNA EKSKURZIJA OZSČ VELENJE ZA LETO 2023 Vabljeni na vseslovensko veteransko srečanje, VISTA Velenje Zapisnik volilne konference OZVVS Velenje, 2023 Vabljeni na Volilno konferenco OZVVS Velenje, 2023 Članice in člani OZVVS Velenje vabljeni na redni letni zbor Podelitev članskih izkaznic novim članom O ZVVS Velenje in plaket Nagovor predsednika OZVVS Velenje, 2021
strokovna ekskurzija

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

logo_ozvvsv
Območno združenje veteranov vojne za Slovenijo Velenje
Kopališka c. 3, Velenje
041 635 006
MOVelenje
Program dela OZVVS Velenje v letu 2024 delno financirata Mestna občina Velenje in občina Šmartno ob Paki.
Foto galerija

Foto galerija

Vstopi
Video galerija

Video galerija

Vstopi
ČLAN
Včlani se v OZVVS Velenje

Želite postati naša članica ali naš član? Veseli bomo, če boste pristopili v naše vrste!