Hitri kontakt

OZVVS Velenje
Kopališka cesta 3, 3320 Velenje
+386 (0)3 587 09 71
+386 (0)3 587 09 71
info@ozvvs-velenje.si

ZVVS

Zveza veteranov vojne za Slovenijo - ZVVS je domoljubna, samostojna, nestrankarska, nepridobitna in nevladna zveza Območnih združenj veteranov vojne za Slovenijo....
VSTOPI

Novice in obvestila Tekoče novice in objave dogodkov - OZVVS Velenje

Uspešno delo v drugem letu mandata predsedstva OZVVS Velenje

0 Komentarji
480
13 apr 2017

Leto 2016 je bilo jubilejno leto v katerem smo se spominjali in praznovali 25.obletnico naše samostojnosti in suverenosti za katero smo mi veterani in veteranke skupaj z  drugimi veliko prispevali…nekateri so za to dali tudi svoja življenja. Bilo pa je tudi leto v katerem so bile vsem vojnim veteranom in veterankam vrnjena vse pravice, ki so nam bile odvzete z Zakonom o uravnovešenju javnih financ (ZUJF).

Da se zaupanje vrača smo doživeli tudi na Zboru veteranov, dne 6.4.2017 saj se ga je udeležilo preko 100 naših članov in članic. Po uvodnem delu Zbora smo obravnavali in sprejeli:
- Poročilo o delu OZVVS Velenje v letu 2016
- Finančno poročilo v letu 2016
- Plan dela in finančni plan za leto 2017

Za prizadevno delo v preteklem obdobju in za delo v naprej smo podelili 10 bronastih PLAKET OZVVS Velenje za uspešno delo v naši organizacij in dobro sodelovanje z OZŠČ Velenje in Policijskim Veteranskim združenjem Celje odbor Velenje. Podelili smo pet veteranskih izkaznic našim novim članom.

DSC02908

Osrednja pozornost pa je bila vsekakor namenjena podelitev ZLATIH PLAKET ZVVS našim članom : Klemenčič M. Bauman M. Hudarin A. in Kačičnik F.

DSC02957

Vsem dobitnikom iskrene čestitke!

Nismo pozabili z vabilom na zbor tudi tistih, ki so takrat hranili orožje za kar smo v zahvalo postavili SPOMINSKA OBELEŽJA. Z svojo prisotnostjo so nas počastili številni predstavniki  PO ŽŠP, OZVVS Celje, SLO vojske – Kasarne Franc Rozman Stane, Letališča Cerklje, lokalne skupnosti pa še bi lahko naštevali…

Hvala vsem pri organizaciji in uspešni izvedbi Zbora Veteranov OZVVS Velenje, ki smo ga zaključili z prijetnim druženjem, ogledom slikovnega materiala ob zvokih glasbe Gradišnik B. in razvajanju s prehrano Gorenja Gostinstvo.

Predsednik OZVVS Velenje
Zdenko Hriberšek

Za ogled fotogalerije iz Zbora veteranov OZVVS Velenje 2017, klikni tu.

0.0
Zadnja posodobitev: torek, 18. april 2017, 12:59
Sorodne Novice: Redni zbor OZVVS Velenje 2020 Ribiško tekmovanje v organizaciji OZVVS Velenje Sprejem novih članov veteranskih organizacij OZVVS Velenje Posebna ponudba v času počitnic tudi za člane OZVVS Velenje Veterani in veteranke OZVVS Ajdovščina na obisku v SC 1991 Volilni zbor veteranov OZVVS Velenje Vabljeni na VOLILNI ZBOR VETERANOV in VETERANK OZVVS Velenje Obrazec za evidenco kandidatur funkcij v organih OZVVS Velenje Seja predsedstva ZVVS v Spominskem centru 1991 Uspešno pripravili in izvedli strokovno ekskurzijo "Gorenjska 2018"
zbor veteranov OZVVS Velenje

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

logo_ozvvsv
Območno združenje veteranov vojne za Slovenijo Velenje
Kopališka c. 3, Velenje
041 635 006
MOVelenje
Program dela OZVVS Velenje v letu 2019 delno financirata Mestna občina Velenje in občina Šmartno ob Paki.
Foto galerija

Foto galerija

Vstopi
Video galerija

Video galerija

Vstopi
ČLAN
Včlani se v OZVVS Velenje

Želite postati naša članica ali naš član? Veseli bomo, če boste pristopili v naše vrste!