Hitri kontakt

OZVVS Velenje
Kopališka cesta 3, 3320 Velenje
+386 (0)3 587 09 71
+386 (0)3 587 09 71
info@ozvvs-velenje.si

ZVVS

Zveza veteranov vojne za Slovenijo - ZVVS je domoljubna, samostojna, nestrankarska, nepridobitna in nevladna zveza Območnih združenj veteranov vojne za Slovenijo....
VSTOPI

Novice in obvestila Tekoče novice in objave dogodkov - OZVVS Velenje

Uspešno organizirano in izvedeno 1. prvenstvo v lovu rib s plovcem za pokal OZVVS Velenje

0 Komentarji
1424
22 sep 2015

Ob lepem in ribolovu namenjenem dnevu, smo v skladu z letnim planom OZVVS Velenje pripravili in izvedli 1. Ribiško tekmovanje za pokal OZVVS Velenje, skupaj z Ribiško družino Velenje. Predsednik organizacijskega odbora Kuri S. in sodniki, so tekmovalcem pojasnili pravila ribiškega tekmovanja, čas trajanja, razglasitev rezultatov ter podelitev priznanj in pokalov. 

Prisotne ribiče in druge goste je v imenu OZVVS Velenje pozdravil predsednik Hriberšek Z. in jim zaželel dober prijem ter veliko ribiške sreče. 

Tekmovanje je trajalo 3 ure v poštenem medsebojnem sodelovanju in po pravilih Ribiške zveze Slovenije. Ribiče, ki so lovili so nagradile ribe, saj so ribiči skupaj ujeli skoraj 44 kg rib, različnih vrst in velikosti. Najboljšemu je uspelo ujeti kar  8,37 kg rib. Pod budnim očesom sodnikov Ribiške družine Velenje, je bil ulov stehtan, rezultati zapisani, ribe pa vrnjene v Škalsko jezero brez poškodb. O zaključku tekmovanja in razglasitvi rezultatov so bile najboljšim ekipam in posameznikom razdeljeni pokali in medalje. Kljub neugodni izbiri termina tekmovanja so vsi ribiči po družabnem srečanju, ki je sledilo zatrdili, da bodo drugo leto zopet prišli.

2015-066

2015-003

2015-076

Čestitke najboljšim in zahvala Ribiški družini Velenje za korektno izvedbo tekmovanja! Osvojene medalje bodo krasile tekmovalce doma, osvojeni pokali pa vitrine OZVVS, od koder so tekmovalci bili.

Veteranski pozdrav!

Rezultati...
Fotogalerija ...

0.0
Zadnja posodobitev: torek, 22. september 2015, 17:51
Sorodne Novice: Redni zbor OZVVS Velenje 2020 Ribiško tekmovanje v organizaciji OZVVS Velenje Sprejem novih članov veteranskih organizacij OZVVS Velenje Posebna ponudba v času počitnic tudi za člane OZVVS Velenje Veterani in veteranke OZVVS Ajdovščina na obisku v SC 1991 Volilni zbor veteranov OZVVS Velenje Vabljeni na VOLILNI ZBOR VETERANOV in VETERANK OZVVS Velenje 16. državno prvenstvo veteranov - Golte 2019 Obrazec za evidenco kandidatur funkcij v organih OZVVS Velenje Uspešno pripravili in izvedli strokovno ekskurzijo "Gorenjska 2018"
ribolov

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

logo_ozvvsv
Območno združenje veteranov vojne za Slovenijo Velenje
Kopališka c. 3, Velenje
041 635 006
MOVelenje
Program dela OZVVS Velenje v letu 2020 delno financirata Mestna občina Velenje in občina Šmartno ob Paki.
Foto galerija

Foto galerija

Vstopi
Video galerija

Video galerija

Vstopi
ČLAN
Včlani se v OZVVS Velenje

Želite postati naša članica ali naš član? Veseli bomo, če boste pristopili v naše vrste!