Hitri kontakt

OZVVS Velenje
Kopališka cesta 3, 3320 Velenje
+386 (0)3 587 09 71
+386 (0)3 587 09 71
info@ozvvs-velenje.si

ZVVS

Zveza veteranov vojne za Slovenijo - ZVVS je domoljubna, samostojna, nestrankarska, nepridobitna in nevladna zveza Območnih združenj veteranov vojne za Slovenijo....
VSTOPI

Novice in obvestila Tekoče novice in objave dogodkov - OZVVS Velenje

Vabilo na osrednjo občinsko slovesnost

0 Komentarji
1086
30 dec 2014

Osrednja občinska slovesnost ob dnevu samostojnosti in enotnosti, ki bo v torek, 23. decembra 2014, ob 18. uri v Domu kulture Velenje.
Slavnostna govornica na prireditvi bo podžupanja Mestne občine Velenje, Breda Kolar. Program bodo pripravili učenci in učitelji Osnovne šole Gorica.

Uro pred slovestnostjo, torej v torek, 23. decembra, ob 17. uri pa bomo na pobudo Območnega združenja veteranov vojne za Slovenijo Velenje, pred Policijsko postajo Velenje svečano odkrili obeležje v spomin na dogodke v letih 1986-1991, ki so pomembno vplivali na potek osamosvojitvene vojne za Slovenijo.

Prijazno vabljeni na oba dogodka!

0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: Osrednja občinska slovesnost ob dnevu samostojnosti in enotnosti 2019 Vabilo na odkritje spominskega obeležja na Slemenu Vabljeni na slovesnost od Dnevu državnosti Osrednja občinska slovesnost ob dnevu zmage Vabilo na slovesnost ob dnevu upora proti okupatorju Vabljeni na spominske slovesnosti Vabilo na slovesnost ob dnevu samostojnosti in enotnosti Vabljeni na slovesnost ob 50-letnici nastanka Teritorialne obrambe Slovesnost ob dnevu spomina na mrtve in proslava ob dnevu reformacije Vabilo na proslavo ob 50. letnici Teritorialne obrambe Slovenije
proslava

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

logo_ozvvsv
Območno združenje veteranov vojne za Slovenijo Velenje
Kopališka c. 3, Velenje
041 635 006
MOVelenje
Program dela OZVVS Velenje v letu 2019 delno financirata Mestna občina Velenje in občina Šmartno ob Paki.
Foto galerija

Foto galerija

Vstopi
Video galerija

Video galerija

Vstopi
ČLAN
Včlani se v OZVVS Velenje

Želite postati naša članica ali naš član? Veseli bomo, če boste pristopili v naše vrste!