Hitri kontakt

OZVVS Velenje
Kopališka cesta 3, 3320 Velenje
+386 (0)3 587 09 71
+386 (0)3 587 09 71
info@ozvvs-velenje.si

ZVVS

Zveza veteranov vojne za Slovenijo - ZVVS je domoljubna, samostojna, nestrankarska, nepridobitna in nevladna zveza Območnih združenj veteranov vojne za Slovenijo....
VSTOPI

Novice in obvestila Tekoče novice in objave dogodkov - OZVVS Velenje

Zelo uspešno izvedli 3. tekmovanje v lovu rib s plovcem

1 Komentarji
1380
18 sep 2018

3. tekmovanje veteranov v lovu rib s plovcem za pokal 89. OŠTO OZVVS Velenje 2018 se je pričelo v ranem jutru v soboto, 15. septembra 2018.

Po sprejemu vseh ekip,pozdravu in otvoritvi, je Šmartinsko jezero odeto v prelepe jesenske barve obsijano s soncem, nudilo ulov rib devetim ekipam ribičev veteranov. Prav posebej so bili deležni prisrčnega sprejema in dobrodošlice veterani iz sosednje Hrvaške - iz Bjelovarja, ki so bili udeleženi prvič.

Rezultati

Ekipna zmaga se je ponovno nasmehnila ekipi organizatorja - OZVVS Velenje ekipa 1 v sestavi Detlbach Jože, Sešel Pavel in Vincek Zvonko . To je tretja zapovrstna zmaga in s tem trajna osvojitev prehodnega pokala. Druga je bila ekipa OZVVS Ptuj in tretja ekipa OZVVS Dolenjska.

zmagovalna_ekipa
Zmagovalna ekipa: OZVVS Velenje ekipa 1

Posamezno v sektorjih: sektor A: 1. mesto Vincek Zvonko (OZVVS Velenje), 2. mesto Horvat Dušan(OZVVS Ptuj) in  3. mesto Abrič Nikola (OZVVS Velenje), sektor B: 1. mesto Sešel Pavel (OZVVS Velenje),  2. mesto Gregorčič Janez (OZVVS Dolenjska) in 3. mesto Dolničar Boris (OZVVS Sl. Bistrica ) in sektor C: 1. mesto Detlbach Jože (OZVVS Velenje), 2. mesto Špegel Stane (OZVVS Velenje) in 3. mesto Žitnik Stane (OZVVS Ptuj).

Člani ekipe iz Bjelovarja
Člani ekipe iz Bjelovarja in člani OZVVS Velenje

Vsi ostali so prav tako ulovili dobro, ni bilo tekmovalca z manj od kilogram ulovljene ribe. Skupaj so v jezero vrnili preko 92 kg rib.

Po slastnem pasulju, v prijetnem klepetu in odličnem razpoloženju smo se v poznem popoldnevu poslovili in si obljubili srečanje spet prihodnje leto.

Untitled-3

Rezultati, več...

Fotogalerija, več...

Zapisala: Marijana Tratnik

0.0
Zadnja posodobitev: torek 18 september 2018 16:33
Sorodne Novice: Ribiško tekmovanje na Šmartinskem jezeru Uspešno izveden 18. memorial Jožeta Ervina Prislana Ribiško tekmovanje 2021, Šmartinsko jezero Ribiško tekmovanje v organizaciji OZVVS Velenje Ribiško tekmovanje, Ptuj 2019 Uspešno pripravili in izvedli strokovno ekskurzijo "Gorenjska 2018" Uspešno izvedli strelsko tekmovanje z MK puško za XVI. memorial JEP Vabilo in razpis za 3. tekmovanje v lovu rib s plovcem, 2018 16. med. tekmovanje v lovu rib s plovcem v Ptuju 24. tradicionalno tekmovanje v maratonu Celje - Logarska dolina
lov rib s plovcem

1 Odzivi Zelo uspešno izvedli 3. tekmovanje v lovu rib s plovcem

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

logo_ozvvsv
Območno združenje veteranov vojne za Slovenijo Velenje
Kopališka c. 3, Velenje
041 635 006
MOVelenje
Program dela OZVVS Velenje v letu 2024 delno financirata Mestna občina Velenje in občina Šmartno ob Paki.
Foto galerija

Foto galerija

Vstopi
Video galerija

Video galerija

Vstopi
ČLAN
Včlani se v OZVVS Velenje

Želite postati naša članica ali naš član? Veseli bomo, če boste pristopili v naše vrste!