Hitri kontakt

OZVVS Velenje
Kopališka cesta 3, 3320 Velenje
+386 (0)3 587 09 71
+386 (0)3 587 09 71
info@ozvvs-velenje.si

ZVVS

Zveza veteranov vojne za Slovenijo - ZVVS je domoljubna, samostojna, nestrankarska, nepridobitna in nevladna zveza Območnih združenj veteranov vojne za Slovenijo....
VSTOPI

Novice in obvestila Tekoče novice in objave dogodkov - OZVVS Velenje

16. med. tekmovanje v lovu rib s plovcem v Ptuju

0 Komentarji
1131
07 avg 2018

V soboto, 4. avgusta 2018 je na Ptuju v organizaciji OZVVS Ptuj pod pokroviteljstvom ZVVS in Mestne občine Ptuj, potekalo 16. tradicionalno mednarodno tekmovanje veteranov vojne za Slovenijo v lovu rib s plovcem Ptuj 2018.

OZVVS Velenje je tekmovalo z dvema ekipama: Vincek Zvonko, Sešel Pavli, Kuri Stojan kot ekipa Velenje 1 in Abrič Nikola, Špegel Stane, Vejnovič Djordje kot ekipa Velenje 2.

V sončnem in vročem vremenu se je na lokacijah ob ribnikih v Rogoznici in Prvencih pomerilo 33 ekip, torej 99 tekmovalcev. Udeležene so bile tudi ekipe iz sosednje Hrvaške in Madžarske.
Rezultati: zmagali so domačini - OZSČ Ptuj. V sektorju A je imel najtežji ulov član naše ekipe Velenje 2  Nikola Abrič - torej 1. mesto in posamično osvojil tudi  tretje mesto. Ekipno je OZVVS Velenje osvojilo osmo (ekipa Velenje 2) in petnajsto (ekipa Velenje 1) mesto.
Pohvala velja vsem članom obeh velenjskih ekip, saj so imeli vsi soliden ulov. Preko dvajset udeležencem ni uspelo ujeti nobene ribe.
Po končanem tekmovanju je sledila pogostitev in  napeto pričakovanje rezultatov. Medtem so si ribiči izmenjali izkušnje, padla je pa tudi kakšna hudomušna ribiška šala.

ptuj02

Organizatorji so tekmo izvedli s tradicionalnim gostoljubjem, udeleženci pa si obljubili, da se prihodnje leto spet srečajo na Ptuju.
Hvala organizatorjem OZVVS Ptuj.

Za OZVVS Velenje zapisala: Marijana Tratnik

0.0
Zadnja posodobitev: četrtek 09 avgust 2018 06:27
Sorodne Novice: Slovesnost ob Dnevu suverenosti na Ptuju Ribiško tekmovanje na Šmartinskem jezeru Ribiško tekmovanje 2021, Šmartinsko jezero Ribiško tekmovanje v organizaciji OZVVS Velenje Ribiško tekmovanje, Ptuj 2019 Uspešno izvedli strelsko tekmovanje z MK puško za XVI. memorial JEP Zelo uspešno izvedli 3. tekmovanje v lovu rib s plovcem Vabilo in razpis za 3. tekmovanje v lovu rib s plovcem, 2018 24. tradicionalno tekmovanje v maratonu Celje - Logarska dolina Odprto tekmovanje za prehodni pokal z MK puško v Špitaliču
riba

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

logo_ozvvsv
Območno združenje veteranov vojne za Slovenijo Velenje
Kopališka c. 3, Velenje
041 635 006
MOVelenje
Program dela OZVVS Velenje v letu 2024 delno financirata Mestna občina Velenje in občina Šmartno ob Paki.
Foto galerija

Foto galerija

Vstopi
Video galerija

Video galerija

Vstopi
ČLAN
Včlani se v OZVVS Velenje

Želite postati naša članica ali naš član? Veseli bomo, če boste pristopili v naše vrste!