Hitri kontakt

OZVVS Velenje
Kopališka cesta 3, 3320 Velenje
+386 (0)3 587 09 71
+386 (0)3 587 09 71
info@ozvvs-velenje.si

ZVVS

Zveza veteranov vojne za Slovenijo - ZVVS je domoljubna, samostojna, nestrankarska, nepridobitna in nevladna zveza Območnih združenj veteranov vojne za Slovenijo....
VSTOPI

Novice in obvestila Tekoče novice in objave dogodkov - OZVVS Velenje

RAZPIS 1. TEKMOVANJA ZVEZE VETERANOV V KEGLJANJU

0 Komentarji
1797
18 nov 2014

1. Splošna določila

Na 1. tekmovanju Zveze veteranov v kegljanju lahko sodelujejo člani Območnih združenj vojnih veteranov. Tekmovalci morajo imeti pri sebi dokument, iz katerega je razvidno članstvo v Zvezi veteranov. Pravilnost prijave preverja odgovorna oseba organizatorja tekmovanja.
Tekmovanje bo izvedeno 29. novembra 2014 na Kegljišču Golovec v Celju. Rok prijave na tekmovanje je  21.11.2014. Prijave po tem datumu ne bodo več mogoče.

Prijavnice za tekmovanje se pošiljajo izključno po elektronski pošti na naslov: zveza@zvvs.si

Participacija znaša  7€ na osebo. Organizator bo zagotovil za vse tekmovalce topli obrok in vodo na tekmovališču. Participacijo je potrebno vplačati na TRR št. 02012-0089693246. Potrdilo o plačilu je potrebno priložiti skupaj s prijavnico.
Tekmovanje se bo pričelo ob 09.00 uri. Organizator tekmovanja je dolžan dva dni pred pričetkom tekmovanja pripraviti razpored nastopa prijavljenih ekip. V primeru zamude bo ekipa diskvalificirana. V kolikor bo zamuda opravičena, bo o nadaljnem sodelovanju zamudnika odločal vodja tekmovanja.

2. Organizator tekmovanja

Organizator panožnega tekmovanja je Zveza veteranov vojne za Slovenijo, Komisija za šport in Območno združenje veteranov vojne za Slovenijo Celje.

3. Pravila tekmovanja

Tekmovanje bo na 10 steznem kegljišču Golovec. Ekipo sestavljajo 4 tekmovalci in rezerva. Tekmuje se po sistemu 30 lučajev (15 na polno in 15 na čiščenje in potem enako na drugi stezi).

4. Odgovornost

Tekmovalci nastopajo na lastno odgovornost.

5. Pritožbe

Komisijo za pritožbe sestavljajo: vodja tekmovanja (glavni sodnik), predstavnik Komisije za šport pri Zvezi veteranov in predstavnik OZVVS Celje. V kolikor se pritoži ekipa organizatorja, se član komisije organizatorja izloči in se ga nadomesti v skladu z dogovorom. Pritožbo lahko poda v pisni obliki vodja ekipe najkasneje 15. minut po zaključku tekmovanja Pritožba mora biti rešena do razglasitve uradnih rezultatov. Odločitev komisije je dokončna. Uradni rezultati se lahko razglasijo šele po razrešitvi vseh pritožb.

6. Podelitev priznanj

Ekipam se podelijo: Pokali za 1, 2 in 3 mesto ter medalje za tekmovalce.
Medalje najboljšim trem posameznikom.

Razpis je sprejela Komisija za šport pri Zvezi veteranov in veljajo za tekmovanje z dne, 29.11.2014.

prijavnica več...
razpis več...

Adi Vidmajer
predsednik Komisije za šport

0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: Zaključno poročilo tekmovanja v smučanju in streljanju z MK-puško na Golteh Razpis za 21. prvenstvo ZVVS v smučanju in streljanju z MK-puško na Golteh Pogled vojnih veteranov 91 na trenutne razmere v Republiki Sloveniji 17. maj - Dan veteranov vojne 1991 Vseslovensko srečanje veteranov vojne za Slovenijo 91 Vabljeni na vseslovensko srečanje veteranov vojne za Slovenijo 91 Redni letni zbor članov in članic Združenja veteranov in veterank Območnega združenja veteranov vojn Vseslovensko srečanje veteranov vojne za Slovenijo v Velenju Glavni zbor Zveze veteranov vojne za Slovenijo 2021 Vseslovensko srečanje veteranov vojne za Slovenijo in častnikov ob 30.letnici samostojnosti
razpis

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

logo_ozvvsv
Območno združenje veteranov vojne za Slovenijo Velenje
Kopališka c. 3, Velenje
041 635 006
MOVelenje
Program dela OZVVS Velenje v letu 2024 delno financirata Mestna občina Velenje in občina Šmartno ob Paki.
Foto galerija

Foto galerija

Vstopi
Video galerija

Video galerija

Vstopi
ČLAN
Včlani se v OZVVS Velenje

Želite postati naša članica ali naš član? Veseli bomo, če boste pristopili v naše vrste!