Hitri kontakt

OZVVS Velenje
Kopališka cesta 3, 3320 Velenje
+386 (0)3 587 09 71
+386 (0)3 587 09 71
info@ozvvs-velenje.si

ZVVS

Zveza veteranov vojne za Slovenijo - ZVVS je domoljubna, samostojna, nestrankarska, nepridobitna in nevladna zveza Območnih združenj veteranov vojne za Slovenijo....
VSTOPI

Novice in obvestila Tekoče novice in objave dogodkov - OZVVS Velenje

Uspešno izvedba XII. memoriala Jožeta Ervina Prislana

0 Komentarji
2073
14 okt 2014

Na podlagi razpisa in v skladu z letnim Planom dela OZVVS Velenje smo izvedli tekmovanje za XII. MJEP v soorganizaciji SD Dolič in OZSČ Velenje. Tekmovanja se je udeležilo 10 ekip in 33 posameznikov.

Po otvoritveni slovesnosti in pozdravnem govoru predsednika OZVVS Velenje Hriberšek Zdenka ter predsednik organizacijskega odbora Ramšak Srečka , se je tekmovanje v organizaciji SD Dolič ter vodjem sodnikov Oštir Francem začelo. Tekmovanje smo izvedli brez nepredvidenih dogodkov v prijetnem in sproščenem vzdušju, kot je za veterane običajno . Tekmovalni duh je prinesel tako kot na vseh tekmovanjih nekaj adrenalina, zato je bilo tekmovanje še toliko bolj zanimivo.

Tekmovanje je potekalo ekipno in posamično , najboljši so dobili pokale in medalje. Podeljena sta tudi prehodna pokala ekipno in posamično. Najboljše uvrstitve ekipno so bile: 1. mesto OZVVS Celje, 2. mesto OZVVS Spodnja Savinjska dolina in 3. mesto OZVVS Velenje 1. Prvouvrščena ekipa je dobila v trajno last prehodni pokal, saj ga je osvojila tretjič. Med posamezniki skupaj je bil najboljši Kalšek Toni pred Viktorjem Slatinekom in Frece Slavkom. V domači konkurenci pa je zmagal Viktor Slatinek pred Milanom Hrovatom in Martinom Hudalesom. Tako si je Viktor Slatinek z osvojenim prvim mestom priboril prehodni pokal tekmovanja posamezno v trajno last.

Po razglasitvi rezultatov so se vsi prisotni organizatorju zahvalili za organizacijo in druženje z obljubo, da se drugo leto zopet vidimo. Ob zaključku prireditve smo se posvetili spominu na JEP in izkazali spoštovanja do spominske ikebane, ki smo jo položili na grob podpolkovnika Jožeta Ervina Prislana v Podkraju pri Velenju.

Rezultati...

Predsednik OZVVS Velenje,
Hriberšek Zdenko

0.0
Zadnja posodobitev: -/-
Sorodne Novice: 20. jubilejni memorial Jožeta Ervina Prislana XII. pohod in slovesnost v spomin Toniju Mrlaku Uspešna izvedba 30. Pentatlona na Gori Oljki 19. memorial Jožeta Ervina Prislana Uspešna izvedba PENTATLONA 2022 Uspešno izveden 18. memorial Jožeta Ervina Prislana Spominski obisk groba Ervina Jožeta Prislana. XVII. memorial Jožeta Ervina Prislana v streljanju z MK puško Vabljeni na XVII. memorial Jožeta Ervina Prislana Uspešno pripravili in izvedli strokovno ekskurzijo "Gorenjska 2018"
memoriala Jožeta Ervina Prislana

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

logo_ozvvsv
Območno združenje veteranov vojne za Slovenijo Velenje
Kopališka c. 3, Velenje
041 635 006
MOVelenje
Program dela OZVVS Velenje v letu 2024 delno financirata Mestna občina Velenje in občina Šmartno ob Paki.
Foto galerija

Foto galerija

Vstopi
Video galerija

Video galerija

Vstopi
ČLAN
Včlani se v OZVVS Velenje

Želite postati naša članica ali naš član? Veseli bomo, če boste pristopili v naše vrste!