Hitri kontakt

OZVVS Velenje
Kopališka cesta 3, 3320 Velenje
+386 (0)3 587 09 71
+386 (0)3 587 09 71
info@ozvvs-velenje.si

ZVVS

Zveza veteranov vojne za Slovenijo - ZVVS je domoljubna, samostojna, nestrankarska, nepridobitna in nevladna zveza Območnih združenj veteranov vojne za Slovenijo....
VSTOPI

Novice in obvestila Tekoče novice in objave dogodkov - OZVVS Velenje

Uspešno izpeljali XV. MJEP

0 Komentarji
1423
17 okt 2017

V skladu z letnim Programom dela za leto 2017 smo skupaj z SD Dolič izvedli tradicionalni  memorial za pokal  Jožeta Ervina Prislana  in sicer že XV. po vrsti, ter posamično tekmovanje ZVVS Velenje, OZSČ Velenje.

Veliko prijavljenih ekip je pozdravljeno s strani OZVVS Velenje, župana občine Mislinja Bojana Borovnika, predsednika SD Dolič  Ivana Sevčnikarja. Po uvodnem pozdravu je predsednik OO Ramšak Srečko prebral in opisal delo in zasluge JEP. S počastitvijo vseh prisotnih ob položitvi spominske Ikebane (po tekmovanju položena na grob JEP - Jožeta Ervina Prislana na pokopališče – Podkraj pri Velenju), se je tekmovanje posamično in ekipno pričelo  pod budnim nadzorom vodje tekmovanja Oštir Franca  ter sodniki Martina Hudalesa in ostalih. 

DSC09664

Dobro razpoloženje ekip ob dobri organizaciji tekmovanja je prineslo dobre rezultate ob prijetnem tekmovalnem druženju vseh prisotnih. V času priprave rezultatov za razglasitev smo se okrepčali z dobro malico ob 13.uri pa razglasili rezultate ekipnega in posamičnega tekmovanja  za Pokale in medalje XV. MJEP.

Topel stisk rok in obljuba da se vsi vidimo naslednje leto - 1.vikend v oktobru 2018 na XVI .MJEP . DOBRODOŠLI !

Predsednik OZVVS Velenje,
Hriberšek Zdenko

Rezultati, več...
Fotogalerija, več...

DSC09731

0.0
Zadnja posodobitev: torek 17 oktober 2017 08:50
Sorodne Novice: Uspešno izveden 18. memorial Jožeta Ervina Prislana Uspešno pripravili in izvedli strokovno ekskurzijo "Gorenjska 2018" Uspešno izvedli strelsko tekmovanje z MK puško za XVI. memorial JEP Zelo uspešno izvedli 3. tekmovanje v lovu rib s plovcem Uspešno delo v drugem letu mandata predsedstva OZVVS Velenje Uspešno nadaljevanje realizacije Programa dela za leto 2016 OZVVS Velenje Uspešno izpeljali XIV. Memorial Jožeta Ervina Prislana -MJEP Uspešno izvedli DP na Golteh Uspešno organizirali XIII. MJEP Uspešno organizirano in izvedeno 1. prvenstvo v lovu rib s plovcem za pokal OZVVS Velenje
jep

Brez komentarjev...

Komentirajte

Vaš e-naslov ne bo objavljen..

logo_ozvvsv
Območno združenje veteranov vojne za Slovenijo Velenje
Kopališka c. 3, Velenje
041 635 006
MOVelenje
Program dela OZVVS Velenje v letu 2024 delno financirata Mestna občina Velenje in občina Šmartno ob Paki.
Foto galerija

Foto galerija

Vstopi
Video galerija

Video galerija

Vstopi
ČLAN
Včlani se v OZVVS Velenje

Želite postati naša članica ali naš član? Veseli bomo, če boste pristopili v naše vrste!